4 years ago
BF 2042 EXP KD stats
Witam. Mam pytanie czy statystyki w BF 2042 sa jakos liczone czy moje punkty na min, kill/dead ratio, i inne statystyki sa w jakis sposób liczone i beda przypisane do mojego konta czy kiedy będą udo...
Szkoda niech juz by chociaz battlefield tracker właczyli zeby człowiek mial jaki kolwiek wgląd w swoje staty bo tak to nie wiadomo nic masakra...
@Chytrookiciekawe czy KD juz sie liczy bo ja do 90 lev miałem rundy 23:1 i czym dalej w to gram tym gram gorzej, nie wiem jak to możliwe wiec zamiast kd 2.5 to jak włącza i zacznie sie dopiero liczyć to bede mial 1.
@SnejkiiTrudna sprawa z implementacja, bo Dice zdaje sobie sprawę że wprowadzenie jednego K/D dla piechoty i pojazdów jest bez sensu. Przykładem jest BFV gdzie mogłeś mieć nawet 10 K/D. Najlepszym rozwiązaniem byłoby podzielenie K/D na pojazdy naziemne, latające, bronie do walki wzwarciu i snajperów. To ograniczyłoby osoby grające pod K/D, liczbę kamperów udających profesjonalistów 😄. Więc graj spokojnie, K/D jeśli się pojawi to napewno będzie możliwość zresetowania statystyk jak w BF3 🙂.
@ChytrookiNo tak ale jakiekolwiek KD było by ok a na Battlefield tracker, możesz zobaczyć szczegółowe kd inniych elementow. Szkoda żeby to moje200h nie zapisało się w żaden sposób.