Forum Discussion

YakupCemil19's avatar
YakupCemil19
Newcomer
19 days ago

BF6 Feedback

Battlefield'i çok seven biri olarak open betaya giriş yaptım. Öncelikle Türkiye'de bu kadar fazla oyuncusu olmasına rağmen neden Türkçe dil desteği yok anlamış değilim. Oyun 70$ civarı olacak ve eminim ki Türkiye'den çok fazla kişi Türkiye'ye göre pahalı olmasına rağmen satın alacaktır. En azından değerlerinin bilindiğini hissetmeleri için oyuna Türkçe dil desteği getirilebilirdi. (Daha önce BF1'de dil desteği gelmişti yani demek ki isteyince oluyor)

+Oyunun grafikleri hoşuma gitti; yıkım, patlama vs. gayet başarılı. Atmosferi içinde yaşıyorum. Bu yüzden Battlefield oynarken gaza geliyorum zaten.

+Haritalar biraz karışık geldi ama oynadıkça alışılıyor.  Silahlar gayet iyi(modelleri açısından). Her classın kendi silahını modifiye etmesi dengeli bir oyun oluşturmuş.

+Gereksiz yozlaşmalar yok sert bir biçimde asker havası var. Bu gerçekten önemli.

-Düşman öldürüldüğünde çıkan bildirimi daha belirgin yapılmalı. Oyun karışık ilerliyor bu yüzden öldü mü ölmedi mi tam olarak anlayamıyorum. Örneğin BF1'de direkt öne çıkıyordu yazı. Bu şekilde yapılırsa daha iyi olur hem eğlenceli de yapıyor oyunu ben seviyorum düşman öldürdükten sonra çıkan sesi ve bildirimi

-Silahların vuruş hissiyatı biraz düşük. Sniperlar o hissi veriyor ama diğer silahlarda tam olarak vuruş hissiyatını alamadım. Yani oyuncak silah sıkıyoruz gibi geldi. O mouse click attığımda gerçekten atış yapılmalı özellikle otomatik silahlar için geçerli bu.

-Yani oyuna yeni başladığım için mi bilmiyorum belki level atladıkça silahların verdiği hasar yükseliyordur ancak yükselmiyorsa verilen hasar çok düşük geldi bana. Yani kaç tane daha sıkmam gerek? 

-RPG'ler güçlü gelmedi. Tanklar için kaç tane daha sıkmamız gerekiyor. Oyunun dengesi açısından önemli.

Bu saydıklarıma önem verilirse çok iyi bir oyun ortaya çıkacağını düşünüyorum. Battlefield ekibinin eline sağlık harika bir oyunla geliyorlar. Umarım ufak grafik, kaplama hataları dışında oynanışla ilgili şeyleri de düzeltirler. 

No RepliesBe the first to reply

About Battlefield 6 Beta General Discussion & Feedback

Discuss the Battlefield 6 Beta with the community. Give feedback and share your experiences!3,948 PostsLatest Activity: 5 minutes ago