Forum Discussion

VolfBlack's avatar
VolfBlack
Seasoned Novice
25 days ago

Rejestracja trafień

Dzień dobry, 

Zauważyłem dziwny błąd podczas zadawania obrażeń strzelając w przeciwnika pierwsze 5 pocisków nie zadało obrażeń tak jak by system nie wychwycił że strzały były oddane myślałem że poprostu jakiś lag sie zrobil ale później na strzelnicy testując bron na 50m zadałem celowi 147 obrażeń a ten cel dalej stał jak to mozliwe ? I zeby upewnić sie wyszedłem ze strzelnicy zrobilem reset gry i ponownie wszedlem na strzelnice i za 3 razem gdy modyfikowałem bron inwestowałem to znów mi sie pokazalo 166obrazen a cel dalej stał dopiero po ponownym przybliżeniu i oddaniu strzału cel został trafiony wedlug gry czyżby system co jakiś czas nie wyłapywał trafień i niezaliczał tego ??.

Pozdrawiam 🫣🫡

1 Reply

• Witam. Trudno powiedzieć dużo osób ma problemy z rejestracją trafień. U mnie wszystko działa więc w dużej mierze uważam to to wina kogoś internetu. Tu akurat nie chodzi że ktoś ma 1 GB/S czasami komunikacja między osobami a ticketrate może się psuć. Najlepiej sprawdzić czy problem będzie występował kiedy użyjesz programu exit lag, wiem że dla wielu osób pomogło.