Forum Discussion
Hej VolfBlack
Dzięki za Twoje zgłoszenie i przesłane zrzuty ekranu.
Czy do tych błędów dochodzi w określonych miejscach na mapie, lub sytuacjach w grze? Im więcej szczegółów podasz nam odnośnie tego błędu, ułatwi to analize probleu i jego przyczyny.
W międzyczasie upewnij się proszę, że masz pobrane najnowsze sterowniki dla Twojej karty graficznej.
- VolfBlack24 days agoSeasoned Novice
Witam,karta graficzna aktualna, błąd pojawił sie na tej mapie podczas trybu przełamanie i przejmowaniu punktu A i B i to w sumie przy punkcie B mniej zauważyłem te kolory a dopiero przy punkcie A (koło budynku piętrowego) ekran zaczal mi sie fioletowy robic , przy późniejszym atapie rozgrywki juz sie nie pojawiły te kolory a przy późniejszych grach na tej mapie nie pojawiły mi sie te kolory i co zauwazylem jeszcze w trybie podbój na mapie Eastwood punkt B w połowie meczu pojawiły sie oślepiajace światła z nikąd i utrzymywały sie do końca meczu I tylko okolice punktu B do tego podczas walki 1vs1 na odległości ok.30m gra nie zarejestrowała obrażeń przeciwnika a po mojej śmierci niemoglem sie odrodzić i gra nie reagowała na żaden przycisk (wyboru miejsca odrodzenia i samego odrodzenia ) a z tego co widzialem była aktualizacja ostatnio która coś tam na tej mapie poprawiła więc możliwe że to ustąpi.
Pozdrawiam.