Forum Discussion

Vidm0-PL's avatar
Vidm0-PL
Seasoned Scout
2 months ago

BAN ZA NIC

Witajcie przychodzę z bardzo poważną sprawą. 
jestem graczem battlefielda już od bardzo wielu lat, grałem z taktycznie we wszystkie części nigdy nie oszukując w żaden sposób. A tu nagle w bf6 dowiaduje się dzisiaj że dostałem PERM BANA ! nigdy nie wykożystywałem żadnych exploitów, nie używałem cheatow, nie byłem toksyczny wobec innych. CO SIĘ DZIEJE ? Wydałem na grę 300 zł. Zamówiłem przed premierą. Już na samą premierę miałem problemy z aplikacją EA. Teraz grałem tydzień i dowiaduje się że mam PERM BANA !! Co się dzieje z tą firmą ?

63 Replies

• Witam. Rozumiemy ze na forum nie ma takiej możliwości.  Tylko nasze odwołania sa odrzucane z automatu na 99% Nikt w to sie nie zagłębia i nie sprawdza bo Antychryst coś wykrył to ban. A ile byl w innych grach niesłusznie blokad? Bardzo dużo. A tu dostajemy w odpowiedzi 'ulepszanie rozgrywki'  ale co to znaczy co zrobiliśmy by ta rozgrywki ulepszyć bo ok jesli naprawde zrobiłem coś zle wezme to na klatę kupie gre ponownie ale chcę wiedzieć gdzie byl blad by po raz drugi nie stracić gry!

• Mam głupi problem dosłownie głupi, otóż dostałem permanentnego bana za (w sumie to nawet nie wiem za co) ale żadnych programów hackerskich nie posiadam, a tym bardziej nie używam. Stało się to w ten sam dzień kiedy zmieniłem dostawcę internetu oraz powiększyłem sieć o dodatkowy router gamingowy z z między innymi funkcją QoS. Postanowiłem sprawdzić czy mogę się zalogować na BF2042, wszedłem na grę tylko do menu żeby sprawdzić czy uruchomię grę, a na drugi dzień dostałem również bana i na BF2042. A na prawdę żadnych programów hackerskich, czy ułatwiających rozgrywkę, manipulacja z teksturami nie używałem, a nawet nie posiadam. Jak próbuję napisać odwołanie, to mi wyskakuje taki o to komunikat jak na drugim obrazku. Nie wiem co mam robić. Zapewniam wszystkich że nie stosowałem żadnych programów hackerskich, nawet nie miałem jakiś wybitnych cheaterskich statystyk.

• Vidm0-PL's avatar
    Vidm0-PL
    Seasoned Scout
    25 days ago

SylwesterSpalony​. powód jest ogólnikowy. Opisany jako usprawnianie rozgrywki bez żadnych konkretów. Nic to nie mówi. I może to być wszystko pewnie jakiś program użytkowy został uznany za cheat bo innej możliwości nie widzę. A może coś w tym jest że za procesor się bana dostaje ? Nie mam pojęcia. Pytałem się doradcy EA to unikał tematu nic nie pomógł i na nic nie odpowiedział. Wysłałem do ECC 2 rozmowy z konsultantami EA. Powód bana jaki otrzymałem. Treści odwołań. A także odpowiedzi firmy. I powiem wam że jest to nie uczciwa praktyka ze strony firmy. Zobaczymy co dalej dam radę z tym zdziałać.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 2 days ago
171 Posts