noooszymonNewcomer4 months agoJak zrobić zadanieZadawaj uszkodzenia poj. latającym za pomocą wyrzutni plot. Co to jest za wyrzutnia bo już wszystkiego próbowałem i zadanie się nie zalicza.
Featured PlacesBattlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 6 hours ago206 Posts
Battlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 6 hours ago206 Posts
Recent DiscussionsOsiągnięcia Witam, czy komuś się przydarzyło że wbił ponad 2k reanimacji a osiągnięcie dalej wisi jako nieodblokowane? Edit: Moved thread to Polish language BF6 forums. -CM Reset statystyk, trofea. Radosna pielęgniarka. Cześć i czołem. Po ostatniej aktualizacji dość mocno uszczuplili statystyki tym samym robiąc osiągniecia tym bardziej mniej osiągalne. Miałem ponad 1000 wskrzeszeń a teraz niecałe 400. Fakt wbijałem ...Crossplay Kiedy na PC będzie dostępna opcja wyłączenia. Pernamentny ban za nic Czesc wszystkim, pisze, bo moze ktos mial podobna sytuacje i wie, co z tym zrobic. Gram w Battlefielda 6 od premiery, przez subskrypcje EA Play Pro czyli na PC, bo ta subskrypcja nawet nie dziala n...Zablokujecie to szybkie levelowanie!!! Niejaki pseudo YouTuber rozpowrzechnia filmy jak szybko levelować za pomocą scryptów poziom w BF6. Zablokujcie jego filmy, konto i możliwość. [edytowane przez EA_Kuba]