Mefjuuu321Newcomer5 months agoSolvedKupiłem edycję phantom na ps5, lecz nie dostałem kodu do bety Witam, kupiłem dziś bf6 na ps5 konto mam połączone, lecz nie dostałem kodu do bety. Co robić? Jony_VVick5 months agoCzytać informacje. Preorder nie daje kodu do bety.
Featured PlacesBattlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 4 hours ago196 Posts
Battlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 4 hours ago196 Posts
Recent DiscussionsŻeńskie głosy żołnierza wsparcia itd. Kiedy wprowadzicie możliwość zmiany głosu żołnierzy z żeńskiego na męski? Dosyć mam tych babskich pisków/ rozkazów, wystarczy, że mam w domu przez 12h. Katowanie człowieka w grze to zbrodnia. Dodatkowa ścieżka bf6 PRO- brak żetonów/brak nagród ,,Wraz z dzisiejszą aktualizacją rozwiązaliśmy problemy wpływające na progresję w ograniczonym czasem BF Pro Bonus Path,, Czy tylko ja dalej nie mam tych nagród mimo skończonych wszystkich misji? W s...Cheaters Czy EA zamierza coś zrobić z narastającą liczbą cheaterów??? Tak się chwalili że tyle osób zbanowanych tyle prób zablokowanych a aktualnie cisza. Zapał działu PR wygasł po patchu na 1 sezon gdy [ed...Sugestie i błędy Na mapie Eastwood jak się jest po stronie obrony to po utracie pierwszego punktu można zabrać helikopter atakującym.Wystarczy poczekać aż się pojawi bez przejmowania się tym że czas minie. Nawet gdy ...Problem z dodatkami do broni Witam mam problem z dodatkami do broni , nie ważne czy w menu czy w grze ustawiam moje dodatki do broni , natomiast kiedy zaczyna się następny mecz dodatki sie zmieniają , bardzo irytująca sprawa