Mefjuuu321Newcomer5 months agoSolvedKupiłem edycję phantom na ps5, lecz nie dostałem kodu do bety Witam, kupiłem dziś bf6 na ps5 konto mam połączone, lecz nie dostałem kodu do bety. Co robić? Jony_VVick5 months agoCzytać informacje. Preorder nie daje kodu do bety.
Featured PlacesBattlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 8 minutes ago190 Posts
Battlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 8 minutes ago190 Posts
Recent DiscussionsSterowanie dronem zwiadowcy Witam, wszystkich serdecznie, jeżeli ten temat już istnieje to proszę mnie przekierować a ten zamknąć. Mianowicie sprawa jest taka że nie mogę znaleźć klawiszy przypisanych do sterowania dronem zwiad...Zawieszanie się, wyrzucanie do Pulpitu BF6 Od ponad tygodnia piszę, proszę - bez skutku. Próbuję znaleźć rozwiązanie, bo po ostatnim zimowym update, wywala grę do pulpitu, robiłem już wszystko według poradników, napisałem tu na forum już r...Wspólne granie w BF6 - Znajdź nowych przyjaciół do wspólnych misji! Hej gracze Battlefield 6! Szukasz ekipy do wspólnego grania? Chcesz dzielić się pasją i budować społeczność? Dodaj swoje ogłoszenie na naszej tablicy lub skorzystaj z już założonych zaproszeń! R...Cheater problem and team balance Cheater problem and team balance Error code 14 Witam wszystkich serdecznie 👋mam problem podczas startu gry nie wgrywa mojego profilu lub od razu wyskakuje error code 14. Lvl został na miejscu ale nie mam żadnych statystyk typu KD itd. próbowałem...