Forum Discussion

mati93993's avatar
mati93993
Rising Newcomer
3 months ago

Lagi na starcie gry

Cześć 

Mam przez kilka minut lagi na starcie gry. Potem znikają duże lagi ale zostaje opóźnienie. Beta działa super ale teraz nie da się grać. Zmieniałem ustawienia grafiki nic nie zmienia. Sterowniki najnowsze 

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej mati93993​ 

Dzieki za Twoje zgłoszenie. 

Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal? 

Jeśli tak - powiedz nam czy podczas występowania problemów pojawiają się ikony wydajności w lewym górnym rogu? Prześlij zrzut ekranu na którym będą widoczne. 

Dodatkowo powiedz nam proszę nieco więcej na temat konfiguracji Twojego komputera oraz połączenia. 

• 234512457's avatar
    234512457
    Rising Newcomer
    3 months ago

Mam ten sam problem lagi są ogromne pojawiają się w lewym górnym ikony takiej strzałki w kółku i stos prostokątów wygląda to jakby połączenie internetowe było słabe ale internet jest dobry. Moja postać podczas poruszania się pływa inni gracze się teleportują A gra wygląda jakby działa w spowolnionym tempie postać jest jakby ocieżała. W trybie kampanii taki provlem nie występuje i gra jest płynna. Proszę o pomoc 

Posiadam rtx 3060 i-5 12th 16gb ramu 

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 22 hours ago
191 Posts