Forum Discussion

Danielek_Polska's avatar
Danielek_Polska
Seasoned Newcomer
3 months ago

Nie dołączanie do meczu

Witam, Od premiery gry mam problem z częstym niedołączaniem mnie do kolejnych meczów. Sytuacja wygląda w ten sposób, że po zakończonym meczu w lobby pomeczowym pojawia się przycisk Kontynuuj oraz 10-sekundowe odliczanie, jednak nic się nie dzieje. Gram zazwyczaj w czteroosobowej drużynie z trzema kolegami. U nich wszystko działa poprawnie – zostają normalnie dołączeni do kolejnej gry – natomiast ja pozostaję w poprzednim lobby i musimy wychodzić do głównego menu, aby ponownie rozpocząć wyszukiwanie meczu. Próbowałem różnych rozwiązań, m.in. mianowania mnie liderem drużyny, ale nie przyniosło to żadnego efektu. Problem występuje losowo – czasem dołącza mnie poprawnie, a czasem nie. Szukałem rozwiązań w internecie natomiast nie spotkałem się z żadnym poradnikiem na ten temat. Jedynie jedna osoba z grupy na FB o tym wspomniała natomiast bez rozwiązania.  Platforma PC, natomiast moi znajomi na PS5. Nie wydaje mi się jednak, żeby platforma miała tu znaczenie.

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 6 hours ago
190 Posts