Tomek65szRising Newcomer5 months agoNiewidzialna postać Cześć napotkałem taki problem czy ktoś się spotkał z takim problemem i jak to naprawić ? Dodatkowo nie ma dźwięku przeładowania broni Zrzut ekranu 2025-08-17 110710.png1.7 MBZrzut ekranu 2025-08-17 110433.png2.2 MBZrzut ekranu 2025-08-17 110448.png2.2 MBZrzut ekranu 2025-08-17 110541.png2.4 MBZrzut ekranu 2025-08-17 110501.png2.3 MB
FezueszRising Vanguard5 months agoCzasami przeładowanie sterowników graficznych działaskrót klawiszowy: win+shift+ctrl+Bwydaje mi się, że za słaby sprzęt. U mnie niestety często to występuje
Featured PlacesBattlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 4 days ago193 Posts
Battlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 4 days ago193 Posts
Recent DiscussionsHi EA, banned HACKERS are back in game the same day. Here is a proof. That's from 6 days ago. https://www.youtube.com/watch?v=MMsdOdFNWPo His new name "Malicious" as you can see in the video he's back cheating the same day, needs instant ban and another one if he's st...Battlefield 6 PSN Pre-Order Bonus DLC work on Xbox ? Hello, I have a PSN Pre-Order Bonus DLC key for Battlefield 6 (PS5), but I primarily play the game on Xbox. Both my PSN and Xbox accounts are linked to the same EA Account. If I activate the PSN Pre...Ścieżka dodatkowa BF PRO Cześć, Mam problem z nową ścieżką dodatkową, która się pojawiła dnia dzisiejszego (30.12.2025). Nagrody da się odblokować tylko i wyłącznie poprzez zdobywanie żetonów, które to pochodzą z wyzwań co...Odradzam zakup gry Odradzam zakup gry, jest to istna loteria czy Twój komputer obsłuży wymagania BIOSu do jej uruchomienia. Walczę z tym już od dwóch dni bez żadnych efektów, poprostu nie każdy komputer da się ustawić ...Sterowanie dronem zwiadowcy Witam, wszystkich serdecznie, jeżeli ten temat już istnieje to proszę mnie przekierować a ten zamknąć. Mianowicie sprawa jest taka że nie mogę znaleźć klawiszy przypisanych do sterowania dronem zwiad...