Forum Discussion

Rydzu2015's avatar
Rydzu2015
Seasoned Ace
1 month ago
Solved

Odblokowanie nagród dodatkowej ścieżki

Kiedy zostaną odblokowane nagrody dodatkowej ścieżki dla posiadaczy PRO którzy ukończyli wszystkie zadania? Jak wiadomo był to błąd który powodował źle naliczane punkty. Wykonałem wszystkie zadania a punktów starczyło tylko na trzy nagrody. Po małym fixie za ostatnie zadanie było 85 punktow i z tego co mi wiadomo to gracze bez PRO którzy defekto nie mogli ukończyć dodatkowej ścieżki otrzymali nagrody. Z tego powodu jest mi niezmiernie miło że mogłem ukończyć wszystkie zadania przed czasem i zostać z "ręką w nocniku" bo przecież mogę się pocałować w nos,kasa wydana i elo... 🫡

Pozdrawiam i najlepszego w nowym roku 😉

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej Gek4s​ 

Sprawdź proszę skrzynkę odbiorczą w grze. Zgodnie z informacją poniżej wszyscy gracze, którzy kwalifikowali się do otrzymania nagród, otrzymali je. 

[BFComms] BF PRO Battle Pass – aktualizacja progresji i przyznawania nagród

Wraz z dzisiejszą aktualizacją rozwiązaliśmy problemy wpływające na progresję w ograniczonym czasem BF Pro Bonus Path. Ze względu na wcześniejszą konfigurację wyzwań, część graczy nie była w stanie zdobyć wystarczającej liczby punktów Battle Passa poprzez standardowy progres. W niektórych przypadkach gracze korzystali z pomijania poziomów (Tier Skipów), aby ukończyć przepustkę. Inni mieli już ukończone  wyzwania których dotyczy problem jeszcze przed dodaniem dodatkowych punktów, co blokowało dalszy postęp.

Aby rozwiązać ten problem, nagrody ze ścieżki BF Pro Bonus Path są teraz przyznawane wszystkim uprawnionym graczom wraz z najnowszą aktualizacją. Gracze, których dotknął problem, mogą odebrać nagrody za pośrednictwem skrzynki pocztowej w grze.

Poprzez to wszyscy gracze, którzy nie mogli ukończyć przepustki, w tym osoby, które zakupiły Tier Skipy lub ukończyły wyzwania przed wprowadzeniem poprawki, otrzymają należne im nagrody, mimo że sam pass wygasł.

• Wiadomo coś ? jestem w takiej samej sytuacji, punktów wystarczyło by odblokować pierwsze 3 nagrody, potem widziałem, że za zadanie premiowane tygodnia "otrzymałem" 85 pkt , tylko, że słowo otrzymałem jest tu bardzo przesadzone, bo i tak te pkt nic nie odblokowały u mnie.

Kolega z którym grał otrzymał wszystkie nagrody do końca tej ścieżki, a ja zostałem z tymi 3...

• Rydzu2015's avatar
    Rydzu2015
    Seasoned Ace
    1 month ago

Dziękuję za odpowiedź,chociaż czasem warto się przypomnieć aby w studio nie zapomnieli o tych z "ręką w nocniku'

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 4 days ago
202 Posts