Forum Discussion

damian1717's avatar
damian1717
Seasoned Newcomer
2 days ago

Problem z Secure Boot w BF 6

Witam 

Mam w grze battlefeld 6 problem secure Boot. Próbowałem zainstalować najnowsze sterowniki do karty graficznej, od instalowałem Anty Wirusa NOD 32, Mam 5 letni komputer próbowałem zainstalować gry  na EA APP  i dalej nie działa mam BIOSA MSI CLICK BIOS 5  wersja E7B171-1=MS.A71. Z góry dziękuje za pomoc.

6 Replies

• damian1717's avatar
    damian1717
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Witam ja rozumie że trzeba w biosie wlaczyc secure Boot tyle że w moim Biosie takiej opcji nie ma :(. Mógłbyś udostępnić scren z zaznaczoną opcją którą trzeba włączyć bo ja mam BIOSA po angielsku. Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.

• damian1717's avatar
    damian1717
    Seasoned Newcomer
    21 hours ago

Witam zamiast Secure Boot w BIOSIE mam FAST BOOT jak zmienić z powrotem na Secure Boot ????

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    21 hours ago

Aby wyłączyć Fast Boot w BIOS-ie, uruchom ponownie komputer i wejdź do BIOS-u (zwykle klawiszem F2, Del, F10 lub F12). Następnie znajdź opcję Fast Boot w zakładce "Boot" lub "Advanced" i zmień jej status na "Disabled". Na koniec zapisz zmiany i wyjdź.

About Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.26 PostsLatest Activity: 10 hours ago