Na pewno zróżnicował bym troszkę rodzaj broni i amunicji np. wiadomo że pistolety maszynowe są dobre na blisko i na blisko mogą być mocne ale z większej odległości powinny tracić moc, raczej bym zamiast precyzji zmienił zasięg rażenia lepiej to funkcjonuje i jest bardziej realistyczne ponieważ system bloom nie jest idealny i jeżeli strzelam do przeciwnika i wiem na 100% że trafiam to system nie rejestruje obrażeń a czasami na odwrót wprowadza to losowe fragi a ja jestem graczem który woli uczciwą zrównoważoną grę , wydaje mi się że pojazdow jest zbyt dużo bo za szybko odnawiają się, Piechota nie powinna być widoczna dla pojazdów póki nie wykona jakiejś akcji w stronę pojazdu, a czasami znaczniki wrogów i przyjaciół nachodzą się na siebie i to mylące, movement momentami blokuje się moja postać na byle skałce czy na gruzie gdzie nie powinien mieć problemów wybijanie się postaci wysoko w powietrze bez użycia skoku. Powinna gra wychwytywać lepiej gdzie są wrogowie i otwierać Punkt respawny jak najdalej od przeciwników, nie mam pojęcia jak można to naprawić po prostu momentami respawnie się na plecach przeciwników i na odwrót częściej ja mam pecha, grafika flash zbyt mocny w pomieszczeniu kiedy patrzę na zewnątrz też jest strasznie irytujący, do interfejsu na pewno wprowadziłbym by znaczniki nie były widoczne za przeszkodami jak dom ściana które mogą nakładać się i mylić sojusznika z wrogiem