hazowyyyyRising Newcomer5 months agoPs5 alternatywne sterowanie Też macie taki problem że jak ustawicie kucanie pod r3 a melee pod kółkiem, to mimo że postać używa noża naciskając kółka to przy okazji i tak kuca?
Featured PlacesBattlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 50 minutes ago190 Posts
Battlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 50 minutes ago190 Posts
Recent DiscussionsSterowanie dronem zwiadowcy Witam, wszystkich serdecznie, jeżeli ten temat już istnieje to proszę mnie przekierować a ten zamknąć. Mianowicie sprawa jest taka że nie mogę znaleźć klawiszy przypisanych do sterowania dronem zwiad...Zawieszanie się, wyrzucanie do Pulpitu BF6 Od ponad tygodnia piszę, proszę - bez skutku. Próbuję znaleźć rozwiązanie, bo po ostatnim zimowym update, wywala grę do pulpitu, robiłem już wszystko według poradników, napisałem tu na forum już r...Wspólne granie w BF6 - Znajdź nowych przyjaciół do wspólnych misji! Hej gracze Battlefield 6! Szukasz ekipy do wspólnego grania? Chcesz dzielić się pasją i budować społeczność? Dodaj swoje ogłoszenie na naszej tablicy lub skorzystaj z już założonych zaproszeń! R...Cheater problem and team balance Cheater problem and team balance Error code 14 Witam wszystkich serdecznie 👋mam problem podczas startu gry nie wgrywa mojego profilu lub od razu wyskakuje error code 14. Lvl został na miejscu ale nie mam żadnych statystyk typu KD itd. próbowałem...