Featured PlacesBattlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 8 hours ago213 Posts
Battlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 8 hours ago213 Posts
Recent DiscussionsIs the hit box of my head big? It looks as if my head was as big Trump's ego... Why I'm killed most of the time by one head shot by sniper rifles not to mention hellies... Battlefield 6 Audio - Jak Nie Zepsuć Dolby Atmos. Witam chciałbym się podzielić ustawieniami 3D w Battlefield z Dolby Atmos, aczkolwiek te ustawienia mogą też być wykorzystane do innych gier wiec na wstepnie napisze co zrobić żeby dzwięk był najlepi...Ułatwienia dostępności: Ban - granie jedną ręką Możliwy błędny ban – konfiguracja dostępności Cześć, chciałbym zapytać, czy ktoś z EA mógłby przyjrzeć się mojej sytuacji, ponieważ podejrzewam, że mój ban może być wynikiem błędnej detekcji związan...Problem z przegrzewaniem się komputera Witam, od zeszłego tygodnia po aktualizacji nowej mapy Hagenthal mój komputer bardzo się przegrzewa, temperatury na procesorze sięgają 90 stopni a na karcie graficznej grubo ponad 80 przez co kompute...Tactical sprint Hej witam Uważam że bf6 jest naprawdę dobra gra a ostatnia aktualizacja dała naprawdę dobre mapy ale w tym wszystkim brakuje moim zdaniem sprintu taktycznego Myślę że gra dostała by taka nową energi...