EA_PulsarCommunity Manager6 months agoTransmisja rozgrywki na żywo odbędzie się 31 lipca.Przypominamy! 🫡
Featured PlacesBattlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 3 hours ago190 Posts
Battlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 3 hours ago190 Posts
Recent DiscussionsSterowanie dronem zwiadowcy Witam, wszystkich serdecznie, jeżeli ten temat już istnieje to proszę mnie przekierować a ten zamknąć. Mianowicie sprawa jest taka że nie mogę znaleźć klawiszy przypisanych do sterowania dronem zwiad...Odradzam zakup gry Odradzam zakup gry, jest to istna loteria czy Twój komputer obsłuży wymagania BIOSu do jej uruchomienia. Walczę z tym już od dwóch dni bez żadnych efektów, poprostu nie każdy komputer da się ustawić ...Secure Boot w Batlefield 6 Chciałbym wiedzieć czy BF6 będzie działał na PC bez włączonej opcji Bezpieczny Rozruch? Jak wiemy po jednej z aktualizacji BF2042 wymaga tej zmiany w BIOS-e.Niestety coś jest skopane u mnie w PC i...Cheater problem and team balance Cheater problem and team balance Error code 14 Witam wszystkich serdecznie 👋mam problem podczas startu gry nie wgrywa mojego profilu lub od razu wyskakuje error code 14. Lvl został na miejscu ale nie mam żadnych statystyk typu KD itd. próbowałem...