Featured PlacesBattlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 2 hours ago189 Posts
Battlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 2 hours ago189 Posts
Recent DiscussionsSterowanie dronem zwiadowcy Witam, wszystkich serdecznie, jeżeli ten temat już istnieje to proszę mnie przekierować a ten zamknąć. Mianowicie sprawa jest taka że nie mogę znaleźć klawiszy przypisanych do sterowania dronem zwiad...Cheater problem and team balance Cheater problem and team balance Error code 14 Witam wszystkich serdecznie 👋mam problem podczas startu gry nie wgrywa mojego profilu lub od razu wyskakuje error code 14. Lvl został na miejscu ale nie mam żadnych statystyk typu KD itd. próbowałem...Ps5 Witam,planuje zakup gry na ps5,czy aż tak źle wygląda graficznie a konsoli? Zbyt małe magazynki/ zbyt późno do odblokowania Magazynek do kv9 to jest totalne nieporozumienie ta brońimo że wypluwa amunicję nim zdążysz spojrzeć ile ci zostało na hud to mocy nie ma wcale ani zasięgu, szybki magazynek nawet nie odczujesz że p...