Forum Discussion
6 Replies
- EA_Kuba2 days ago
Community Manager
Hej wiemarcel69
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Analizujemy podobne związane z edycją Phantom Edition która jest wyświetlana na Steamie jako Standard Edition.
Aby tymczasowo rozwiązać ten problem:
- Odznacz wszystkie DLC w oknie Zarządzania DLC na Steamie,
- Uruchom ponownie Steam,
- Następnie ponownie zaznacz wszystkie DLC.
- wiemarcel6922 hours agoNew Novice
zrobiłem dokladnie jak prosiliscie ale nadalw grze nie widze dodatku phantom ani grabarz . gdzie dokladnie mam znalezc te dodatki w grze ? bo w wyposazeniu ich nie posiadam
- 9pio5n7bwjwj19 hours agoNewcomer
Problem z brakiem dodatku jest na dużą skalę i leży po waszej stronie , głównie osoby które kupiły grę przedpremierowo na aplikacji EA.
Kiedy macie zamiast to naprawić ? Ludzie oczekują na rozwiązanie i są oburzeni tą sytuacją.Także dostaniemy jakieś rzetelne informacje, kiedy możemy się spodziewać naprawy błędu i informacje ile wam jeszcze to zajmie aby rozwiązać tę problem...????
- 9pio5n7bwjwj19 hours agoNewcomer
Mają problem ogólnoświatowy właśnie z tym że ludzie kupili DLC a go nie mają, jestem ciekawe kiedy to naprawia. A już sporo czasu wolnego.
Chociaż przydała by się informacja czy pracują na tym i kiedy możemy oczekiwać na dodatek
- wiemarcel6916 hours agoNew Novice
problem problemem kazdy rozklada rece zarowno steam jak i ea games . zatem kiedy moze nastapic rozwiazanie problemu ?
- PaPryk77614 hours agoNew Novice
też mam taki problem tyle że na wersji ps5 w pudełku pisałem już maile do ea ale bez skutku, wysyłają tylko jakieś instrukcje które nic nie dają, kazali mi wysłać drugą wiadomość to stwierdzili że nie mogą mi pomóc bo nie monitorują mojego maila
About Battlefield 6 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 16 minutes ago
- 42 minutes ago