Forum Discussion

wiemarcel69's avatar
wiemarcel69
New Novice
2 days ago

Battlefield 6 brak dodatków Phantom na steam

czy wy też nie macie do tej pory dodatku Phantom dostępnego po zakupie całej gry battlefield 6 Phantom edition ? 

6 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Hej wiemarcel69​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Analizujemy podobne związane z edycją Phantom Edition która jest wyświetlana na Steamie jako Standard Edition.

Aby tymczasowo rozwiązać ten problem:

1. Odznacz wszystkie DLC w oknie Zarządzania DLC na Steamie,
    2. Uruchom ponownie Steam,
    3. Następnie ponownie zaznacz wszystkie DLC.
  • wiemarcel69's avatar
    wiemarcel69
    New Novice
    22 hours ago

zrobiłem dokladnie jak prosiliscie ale nadalw grze nie widze dodatku phantom ani grabarz . gdzie dokladnie mam znalezc te dodatki w grze ? bo w wyposazeniu ich nie posiadam 

• EA_Kuba 

Problem z brakiem dodatku jest na dużą skalę i leży po waszej stronie , głównie osoby które kupiły grę przedpremierowo na aplikacji EA. 

Kiedy macie zamiast to naprawić ? Ludzie oczekują na rozwiązanie i są oburzeni tą sytuacją.Także dostaniemy jakieś rzetelne informacje, kiedy możemy się spodziewać naprawy błędu i informacje ile wam jeszcze to zajmie aby rozwiązać tę problem...????

• 9pio5n7bwjwj's avatar
    9pio5n7bwjwj
    Newcomer
    19 hours ago

Mają problem ogólnoświatowy właśnie z tym że ludzie kupili DLC a go nie mają, jestem ciekawe kiedy to naprawia. A już sporo czasu wolnego.

Chociaż przydała by się informacja czy pracują na tym i kiedy możemy oczekiwać na dodatek 

• problem problemem kazdy rozklada rece zarowno steam jak i ea games . zatem kiedy moze nastapic rozwiazanie problemu ? 

• PaPryk776's avatar
    PaPryk776
    New Novice
    14 hours ago

też mam taki problem tyle że na wersji ps5 w pudełku pisałem już maile do ea ale bez skutku, wysyłają tylko jakieś instrukcje które nic nie dają, kazali mi wysłać drugą wiadomość to stwierdzili że nie mogą mi pomóc bo nie monitorują mojego maila 

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.71 PostsLatest Activity: 16 minutes ago