Forum Discussion

Coma016's avatar
Coma016
Rising Newcomer
7 months ago

Battlefield 6 Kod ten kod został już zrealizowany

Przy aktywacji Battlefielda od Intela przy zakupie procesora i wpisaniu kodu wyskakuje komunikat, że kod został już zrealizowany. Gry nie mam i go nie zrealizowałem.
Przeklikując wyskakuje kod zaakceptowany, a potem, że jest zrealizowany co robić ?

3 Replies

• Witam. Promocja Intel i Battlefield 6 to zakup do 14 września 2025 r. Zgłoszenie aktywacja klucza głównego na stronie Intel do 30 września 2025 r. a odebranie finalnego kodu na grę do 31 października 2025 r. Jeśli zamieściłeś się w datach i nie możesz dalej aktywować klucza to skontaktuj się z EA. https://help.ea.com/pl/customer-care/ 

Najprawdopodobniej będą wymagać dowodów potwierdzających daty zakupu procesora lub potwierdzenia z strony internetowej Intel (softwareoffer.intel.com) na której klucz został wygenerowany.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 months ago

Hej Coma016​ 

W tym przypadku wydaje mi się również dobrym pomysłem by skontaktować się również z pomocą Intel. Z tej samej przyczyny z jakiej musiałbyś kierować się bezpośrednio do sklepu jeśli kupiony przez Ciebie klucz okazałby się wykorzystany. 

Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem. 

• Coma016's avatar
    Coma016
    Rising Newcomer
    6 months ago

Intel nawet nie odczytał wiadomości tylko odpisali jak bot że mam wpisać kod. Teraz napisałem do EA.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 day ago
241 Posts