Forum Discussion

Vartines's avatar
Vartines
Seasoned Newcomer
2 days ago

Brak rekompensat za niedostępność gry w dniu premiery Battlefield 6 Phantom

Zakupiłem przedpremierowo wersję Phantom Edition gry Battlefield 6 przez platformę EA App. Zgodnie z opisem produktu oraz Państwa komunikatami dot. problemów z premierą (tzw. outage EA App) osoby w mojej sytuacji miały otrzymać:

• 12 „Hardware XP Boosters” + 12 „Career 60-Minute Boosters”
  • bezpłatny dostęp do Season 2 Battle Pass (jako posiadacz edycji Phantom)

Niestety, mimo spełnienia warunków (zakup, utrudniony dostęp), nie znalazłem/łam żadnych z wymienionych korzyści w mojej skrzynce odbiorczej w grze ani w ekwipunku.

Uprzejmie proszę o weryfikację statusu rekompensat. Proszę o przyznanie zaległych bonusów lub wyjaśnienie przyczyny braku ich przyznania.

W razie potrzeby mogę dostarczyć dowód zakupu (potwierdzenie transakcji) oraz zrzuty ekranu, że bonusy nie zostały przyznane.

Z poważaniem,
Vartines

4 Replies

• Witam. Przecież żadna osoba która pracuje na forum jako Community Manager magicznym palcem nie wyczaruje Ci tokenów do XP. Takie rzeczy wysyła się bezpośrednio do pomocy technicznej https://help.ea.com/pl/customer-care/ 

Z tego co wiem Ci co mieli dostać rekompensatę już dawno dostali. Więc się nie klasyfikujesz. Pozdrawiam.

• Vartines's avatar
    Vartines
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Zostałem przekierowany właśnie na forum z tego supportu którego wysłałeś po pisaniu z cudownym botem o nazwie "Hudson" który nie może nic zdziałać. Z tego co wiem to kwalifikuje się idealnie. Tutaj masz dokładną odpowiedź tego bota. "Przepraszam, że nie mam szybkiego rozwiązania tego problemu. Jeśli uważasz, że powinieneś otrzymać odszkodowanie, opublikuj swoje pytanie na forum EA."

• Vartines's avatar
    Vartines
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Jeszcze jedną odpowiedź z "pomocy technicznej" Ci podrzucę, żebyś wiedział jak to wygląda i nie odpowiadał innym osobom w ten sposób. "Przepraszam, nie mam żadnych aktualizacji na temat tego, na jakiej podstawie serwer wypłacił odszkodowanie. Jeśli uważasz, że powinieneś otrzymać nagrody, nie wahaj się opublikować swojego żądania na forum EA, a zespół przyjrzy się temu."

• No i właśnie tak to wygląda, odsyłają z EA help do forum z forum do EA help, nie pomoże nikt, nikt nic nie wie, tysiące osób piszą że nic nie dostały, temat powoli cichnie. Moje zgłoszenie podobno zostało przekierowane do specjalnie utworzonego zespołu, tyle że nic się z nim nie dzieje. Masakra. 

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.139 PostsLatest Activity: 4 minutes ago