Forum Discussion

Maka47on's avatar
Maka47on
Seasoned Newcomer
2 days ago
Solved

Brak rekompensaty za nie dziłającą grę na ea app.

Kupiłem Battlefield phantom edition przedpremierowo, nie mogłem normalnie grać, założyłem post na anglojęzycznym supporcie, mimo to nie dostałem rekompensaty za stracony tego dnia czas.

• Wszyscy Ci, których dotknął problem z uruchomieniem gry poprzez EA app otrzymają dodatkowe boostery XP oraz Season Pass w przypadku wersji Phantom

9 Replies

• Szajba2703's avatar
    Szajba2703
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Przecież ten support nie działa Ja od trzech miesięcy próbuję rozwiązać swój problem i do dzisiaj nikt nie potrafi mi pomóc. Na tym czacie łączy się z jakimiś botami które nie potrafią skleić normalnego zdania w języku angielskim. A nawet polskim. Mimo to że piszemy w języku takim jak oni wymagają. W pewnym momencie czat się rozłącza i kończy się rozmowa w kulminacyjnym jego momencie. Nie dostajesz żadnej odpowiedzi dlaczego ta rozmowa została przerwana i dlaczego nam jest dalej kontynuowana I co masz zrobić ze swoim problemem do którego się z nimi wracasz. On nie potrafią odpiąć maila od konta który został skradziony. Mimo dostania wszystkich informacji nie robią tego i wracam do punktowejścia. Strasznie traktują swoich klientów a widzę że takich problemów jest masa nierozwiązanych na tym forum.

• Szajba2703's avatar
    Szajba2703
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Jeszcze jak można było zlikwidować jedyną drogą kontaktu jaka była ta infolinia i która rozwiązywała wszystkie problemy bardzo szybko. Teraz po prostu będzie rozmawiał z jakimś czatem z Ai. Żeby taka wielka firma nie miała w Polsce oddziału infolinii która by rozwiązywała problemy ich klientów to jest po prostu skandal.

• Vidm0-PL's avatar
    Vidm0-PL
    Seasoned Novice
    2 days ago

Ja też na ten moment nic nie dostałem a problem miałem ten sam

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Wszyscy Ci, których dotknął problem z uruchomieniem gry poprzez EA app otrzymają dodatkowe boostery XP oraz Season Pass w przypadku wersji Phantom

• Szajba2703's avatar
    Szajba2703
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

A czemu nie odniesiesz się do sytułacji z kontem którego nie potrafią rozwiązać od 3 miesięcy ze waszych klientów na czacie obsługują boty? Nie ludzie ze rozłączają rozmowny nie kończąc sprawy nie pisząc nic do swojego klienta?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    17 hours ago

Szajba2703​ Tu na publicznym forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić twojego konta, statusu spraw - wszystkie te czynności wymagają weryfikacji konta wykonywanej przy bezpośrednim kontakcie z doradcą EA.

- Dodatkowo trzymaj się tematu. Autorzy wątków na forum szukają odpowiedzi na swoje pytania lub chcą porozmawiać o czymś konkretnym. Odchodzenie od tematu na pewno im nie pomoże. -

• Aleksator3000's avatar
    Aleksator3000
    Rising Newcomer
    10 hours ago

W przypadku gdzie dalej nie otrzymałem tych boosterów mam się martwić czy temat cały czas jest realizowany?

• Marex87's avatar
    Marex87
    Seasoned Newcomer
    8 hours ago

Do dziś nic nie dostałem żadnej rekompensaty miała  być w weekend, jedni maja inni nie ;/ 

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.65 PostsLatest Activity: 48 minutes ago