Forum Discussion
Jakoś po założeniu wątku dostałem kolejną odpowiedź, że przyglądają się sprawie bo pozostali użytkownicy też zgłaszają podobne problemy. Super, tylko to już 3 raz dostaję takie info na przemian z wiadomościami, że nie spełniłem warunków. Totalny bałagan tam mają :D
Co do braku spełnienia warunków to to samo pisali mi odnośnie rekompensaty za problemy w dniu premiery. Po czym magicznie dostałem je po 1.5-2 miesiącach. Także nie wiem, nie odpuszczę i mogę wymieniać te same wiadomości z Supportem do upadłego, ale fajnie byłoby gdyby jednak ktoś poszedł tam po rozum do głowy i wyszedł naprzeciw klientom.. i zaproponował jakąś rekompensatę za długi czas oczekiwania na rozwiązanie problemu itd.
Normalny sklep by został scancellowany po takich problemach i nastawieniu do klienta XD
kolego ja czekam i pisze sobie z pomocą techniczną EA od połowy listopada 2025 w związku z brakiem nagród z bety bf6 i "road to battlefield" w zasadzie pomoc techniczna powiedziała że oni sami nie maja jak mi pomóc i mam obserwować twittera i to forum i cisza wątek już mi trzy razy zamykali chyba raczej bot ale nie wiem do końca za każdym razem jak przypominam im o sobie to tylko gadają że są zapoznani z moją sytuacją i proszę obserwować twittera oraz forum EA
nie wiem czy się śmiać czy płakać , a najlepsze w tym wszystkim jest to że te nagrody maja okres przydatność i jakoś w marcu 2026 przepadną jeżeli ich nie odbiorę i będą gadać ze przykro nam ale to z pana winy bo pan nie odebrał nagród w wyznaczonym terminie. zamykam wątek pora na CSa XD
- OFFik20 days agoRising Vanguard
Tobie przynajmniej odpisują jedną wersję :D U mnie jeden rabi mówi, że nie kwalifikuję się a drugi, że są świadomi błędu xD
Myślę, że okresem ważności nie ma się co przejmować. Dziś np. wleciały nagrody z ostatniej ścieżki BF Pro dla wszystkich. Rekompensaty za problemy w dniu premiery dla tych co kupili grę w EA App też z czasem rozesłano do kolejnych graczy gdzie na początku twierdzili, że już wszystkim je odesłali a później się okazało, że jednak nie :D
Kiedyś była infolinia i szło się dogadać od razu bez problemu i załatwić tematy, a teraz 3 miesiące głupiego przepychania się o totalne pierdoły.... ale za to jest REDSEC XD