Forum Discussion

domi555000's avatar
domi555000
Seasoned Newcomer
1 day ago

Brakujące BETA nagrody

Cześć,

Piszę tutaj, ponieważ EA zaprzestało wspierania systemu ticketów. Wszystkie sprawy zostały zamknięte, nie ważne czy problem został rozwiązany czy też nie.  Nie można stworzyć nowych spraw, wznowić już istniejących. Adres mailowy [edit: email address removed] został zamknięty i nie można już uzyskać przez niego pomocy. Poniżej treść maila jaki uzyskałem, bo próbie kontaktu -

"Hi domi555000,

We no longer monitor this email address and want to make sure you get the help you need.

Visit EA Help and log in with your EA Account information. There, you can browse help topics for our games and services. Select the game you need help with to browse our topics, and we’ll direct you to resources and solutions.

You can also participate in discussions with the player community on EA Forums, and follow @EAHelp on Twitter for everything from outage info to news about our games.

Thanks,
EA Help"

Brakuje mi nagród z BETY Battlefield 6, poniżej ich lista:

- Lights Out Player Card

- All Terrain Character Skin

- Night Terror Weapon Charm

- Striking Distance Weapon Package

- Own the Night Weapon Sticker

- After Dark Weapon Sticker

- Seeker Character Skin

- War Machine Vehicle

- Bat Company Dog Tag

- Dominion Weapon Package

Na moje 1 zgłoszenie tego problemu zostały otwarte 4 różne sprawy (ich numery to #235183860, #238152909, #235094270, #246026441) - wszystkie zamknięte bez ich rozwiązania i żadnego wytłumaczenia, dlaczego zostały zamknięte. Po prostu w trakcie komunikacji ucięli kontakt. 

Chcę się dowiedzieć dlaczego zostały one zamknięte bez rozwiązania pierwotnego problemu i kiedy mogę liczyć na jego rozwiązanie?

1 Reply

• domi555000's avatar
    domi555000
    Seasoned Newcomer
    1 day ago

Adres mailowy z początku wiadomości to: customerexperience   @ea.com. Nie wiem czemu został usunięty.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 hours ago
241 Posts