OFFik
29 days agoRising Vanguard
Czat EA
Co jakiś czas dostaję maila z Supportu aby wznowić z nimi rozmowę na czacie. Jest podana instrukcja itd., ale tej opcji nie widzę po swojej stronie w zgłoszeniach :D
Komuś to w ogóle działa albo ud...
Hej OFFik
Aktualnie badamy podobne zgłoszenia związane z brakiem możliwości wznowienia spraw.
Jeśli musicie skontaktować się z nami, możecie rozpocząć nowy czat/nową sprawę i powołać się na tę którą chcecie wznowić podczas rozmowy.
Byłoby spoko, ale Support w ogóle nie potrafi odnieść się do sprawy. Miałem dwie sprawy, brak skina Versatile i brak rekompensaty. Połączono to w jedną, po czym Support odnosi się jedynie do braku rekompensaty za brak dostępu do gry w dniu premiery. Na pytanie o brak skina Versatile znowu odpisują formułkę odnośnie braku rekompensat i że zostały wysłane do wszystkich, których dotyczył problem.
Normalnie jakbym z botami pisał :/ Frustrujące to się robi już po miesiącu równym.
Hej OFFik
Odnośnie problemu z uruchomieniem gry podczas premiery, to informację na ten temat znajdziesz w tym wątku na forum:
Otrzymaliśmy potwierdzenie że za zończony został przegląd aktywności i czasu w tym okresie kiedy wystąpił problem. Nagrody zostały przyznane wszystkim kwalifikującym się graczon którzy nie otrzymali zawartości wcześniej z powodu pominięcia w pierwotnej dystrybucji.
W kwestii dropów Twitch, musiały zostać spełnione konkretne warunki by otrzymać tę zawartość:
Subscribe to an eligible streamer - or gift a subscription to their community - and earn the “Versatile” Soldier Skin for use in Battlefield 6.
Następnie nagrody trzeba było odebrać w ciągu 24 godzin:
Twitch Drops
Before you try to claim any Twitch Drops, make sure your Battlefield 6 and EA Accounts are linked. If you need help, use our guide to check which account is linked or troubleshoot issues.Drops you earn will be available in your Twitch Drops Inventory and must be claimed within 24 hours. They’ll appear in Battlefield 6 and REDSEC after you claim them.Twitch Drops appear on the first platform you log in to after claiming your reward, so make sure you claim your Drop on the platform you want it on. We can’t transfer Twitch Drops.If you’re having trouble with a Twitch Drop:
- Make sure you completed the Twitch objectives to earn your Drop.
- Confirm you claimed the Drop on Twitch. You need to do this within 24 hours.
- Check you’re linked to the right EA Account. We can’t transfer Drops between EA Accounts.
Jeśli powyższe warunki zostały przez Ciebie spełnione, upewnij się, że nagroda nie czeka na Ciebie do odebrania w skrzynce odbiorczej gry.
Dzięki, ale to zrobiłem i odbierałem nagrodę 10.10 zaraz po subie, którego kupiłem :D Także na pewno zostało odebrane w ciągu 24h i nie ma jej w mojej skrzynce. Support jest bezużyteczny od miesiąca.