Forum Discussion

freezee-POLAND's avatar
freezee-POLAND
Rising Newcomer
2 months ago

dodatek kupiony, a go brak !!!

Cześć, kupiłem dodatek phantom do podstawki BF6, a mimo wszystko gra ciągle działa jako wersja podstawowa, apke EA przywracałem do ustawień fabrycznych, usuwałem grę instalowałem na nowo, zgłaszałem do pomocy EA ale kontakt z nimi to dramat i pomoc z ich strony jakby boot pisał...
W związku z tym tutaj pisze, może mi ktoś coś podpowie, pomoże ?! Podczas grania żadnych dodatków nie dostałem, a w pace przy wersji phantom rozegrane mam 0godz i 0 min.

4 Replies

• 99OGR's avatar
    99OGR
    Seasoned Rookie
    2 months ago

na 100% odpisuje jakieś AI bo po co miałby człowiek xd

• tylerdurdenmu's avatar
    tylerdurdenmu
    New Novice
    2 months ago

99OGR​ dosłownie mam to samo, od tygodnia support mnie konsekwentnie olewa mimo 5 maili ze wszystkimi informacjami o EA ID, mailu, potwierdzeniu platnosci itd. masakra to jest i dawno się tak nie nawkurzalam na gre na ktora wydalam prawie 500zl XDDDD doslownie rece opadaja a support ma totalnie gdzies wszystki maile i dostaje ciagle te same maile z "prosze podaj swoj EA ID" gdzie odpisywalam na to 5 razy ciagle ta sama spiweka 

• 99OGR's avatar
    99OGR
    Seasoned Rookie
    2 months ago

u mnie z kolei pokazuje że mogę zakupić dodatek posiadając go xD

a na stronie supportu pokazuje jakbym wcale nie kupił xD

• Xiuqs's avatar
    Xiuqs
    Rising Traveler
    2 months ago

Dodatek sprawdzisz samej grze. Nie widać go jako oddzielny plik do Bf6. Wejdź do gry i w prawym górnym rogu kliknij na kopertę lub w menu postaci PPM na postaci zobacz skórkę Phantom. 

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 hours ago
186 Posts