Hej, Permamentnie mam problem z BF6, na oficjalnych serwerach mam użycie procesora 80-90%, straszne spadki FPS oraz wieczne ścinki. Internet 600 mb/s + 5 pingu. Zrobiłem: - Energy settings - u...
Hej! Zauważyłem, że masz dwie karty graficzne - jedną Nvidię i drugą zintegrowaną, która jest w procesorze. Sprawdź w ustawieniach systemu, czy gra odpala się na tej od Nvidii.
Poniżej masz screena, gdzie dokładnie to ogarnąć. Jeśli Battlefield nie pojawia się sam w liście, dodaj go ręcznie - kliknij "Add desktop app", znajdź folder, gdzie masz zainstalowaną grę i wybierz plik bf6.exe.
U mnie BF6 jest na Steamie, więc widzisz przykład ze ścieżką, jak to wygląda u mnie.
Pod "GPU preference" możesz ustawić, na której karcie graficznej ma się odpalać gra - wybierz oczywiście kartę Nvidii, żeby wyciągnąć jak najwięcej z wydajności.
About Battlefield 6 Problemy techniczne
Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.78 PostsLatest Activity: 5 hours ago