Forum Discussion
Jeżeli gra się wywala bez komunikatu to zawsze jest jedno z trzech. Nie stabilny RAM, za małe lub za duże napięcia procesora. Więc winy należy szukać w waszym podkręcaniu. I nie ważne, że inne gry działają.
U mnie 7200 CL36 żadne programy nie wywalały błędu. Ale gra raz sie zawiesiła. Raz wyłączyła tak jak Wam.
Są wyjątki... po stronie software, czyli popsute pliki ale pewnie próbowałeś już reinstal. Albo developerzy coś spieprzyli i gra się gryzie z jakimś Twoim sprzętem albo programem. Więc jak masz problem, że ktoś podpowiada, czekaj na patch albo na odpowiedź EA :)
- MrPander6662 months agoRising Rookie
Mam laptopa ani ramem ani procesorem się bawić zbytnio nie mogę wszystko jest na ustawieniach domyślnych.
Gra na średnich bez żadnych generacji klatek śmiga w średnio 140 klatkach
Ostatnie rozwiązanie jakie mi pozostało to oddać na serwis by sprawdzili pamięć RAM i być wymienili albo samemu wymienić.
Dużo ludzi ma problem z fsr2 point null
https://forums.ea.com/discussions/battlefield-6-technical-issues-en/campaign-crash-on-load-0xc0000005---fsr-related-null-pointer-write/12760204
Nie wiem o co chodzi dlaczego na jednym laptopie mogę grać normalnie a na drugim nie...
- Chytrooki2 months agoHero+
Jak Ci niby to serwis ma sprawdzić? Wykona Windows Memory Diagnostic i wszystko powie że jest dobrze. Sprawdź w Bios czy masz włączone Xmp, Expo albo Docp. W Bios musisz mieć wł. Resizebar. Włącz Hags w Windowsie. Zainstaluj najnowsze sterowniki NVIDIA i Chipsetu dla płyty głownej. Nie pomoże to zrób format. Przestańcie zwalać na grę, u prawie wszystkich działa, gra ma wiele bugów ale jeśli chodzi o błędy to wina twojego PC.
- MrPander6662 months agoRising Rookie
W laptopach nie ma takich samych opcji w biosie jak na pc
Nie ma jak włączyć wyłączyć Expo
wszystkie kroki zostały przerobione
Czysty format zrobiony dwa razy instalacja deinstalacja czyta instalacja sterowników też już za mną
Mam błąd jak w poniższym filmiku