Forum Discussion
11 Replies
- RaniHooY4 days agoNew Novice
Aaa
CPU: Ryzen 9 5900x
GPU: RTX 4070 SUPER
RAM: 32 GB 3200MHz
Dysk: M2 ssd
- LoneWandererPL4 days agoNew Novice
Podpinam się. Open Beta zero problemów, a teraz cały czas problemy. I praktycznie non stop się te 2 ikony świecą. ~20-40 pingu a gra "pływa"
- Chytrooki4 days agoHero+
Witam. Spróbujcie wyczyść cache DNS w systemie Windows, otwórzcie Wiersz polecenia lub Windows PowerShell jako administrator, a następnie wpiszcie ipconfig /flushdns
Jeśli korzystacie z aplikacji EA warto też wyczyścić pamięć podręczną aplikacji.
https://help.ea.com/pl/articles/technical-issues/clear-cache/
- RaniHooY4 days agoNew Novice
Po wykonaniu tego bez zmian.
- RaniHooY2 days agoNew Novice
Up
- 7Owca724 hours agoRising Newcomer
up to samo u mnie
- VETO-KazMaklovic23 hours agoNewcomer
U mnie jest to samo, gra jest nie grywalna
Możecie zmienić i sprawdzić internet z innego źródła np. z telefonu komórkowego? Włączony uPnP? To może nie koniecznie wina gry. Poprostu wasze sieci mogą być obciążone nawet w waszym domu albo w miejscu gdzie mieszkacie, także droga która płynie wasze połączenie do serwerów może być zakorkowana, bo dużo osób gra w Battlefield i być może za dużo połączeń, wiem że wydaje się to dosyć dziwne ale tak może poprostu być. Sam kiedyś borykałem się z takimi problemami w Hunt Showdown. Najlepiej byłoby rozwiązać problem programem Exitlag. Czy błąd będzie dalej występował. Chyba że chcecie kupować VPN co nie do końca jest dobre może rozwiąże problem ale być może zwiększyć delikatnie ping. Jedyne co przychodzi mi do głowy. No jeszcze może sterowniki do płyty głównej. Chipset i LAN do zaktualizowania.
- Marex8723 hours agoSeasoned Newcomer
tak samo mam jedna mapa git inna lagi ze grac sie nie da wiec to nie wina neta !!!!!
- 23451245723 hours agoNewcomer
U mnie to samo zwróciłem ją
About Battlefield 6 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 16 minutes ago
- 42 minutes ago