killbill1001000Seasoned Newcomer7 months agoNie działa gra Kup grę co za patafiany Nie widzi zainstalowanych dodatków. Dziesięć razy inatalowałem
tomek-A2Rising Newcomer7 months agoSpoko 4 maile im wysłałem, bo to jest hit, że płacisz za grę i nie dostajesz tego co miałeś dostać XD
GZSTEFANSeasoned Novice to tomek-A27 months agodokładnie to samo zrobiłem i niech łajzy oddają PD które użyłem przez przypadek !!!
Featured PlacesBattlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 day ago243 Posts
Battlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 day ago243 Posts
Recent DiscussionsZamrożenie PC po ostatniej aktualizacji Anti-cheat Javelin podczas gry w BF6 Witam, Odkąd 1 kwietnia zaktualizował mi się anticheat Javelin, gra w losowych przypadkach powoduje zamrożenie komputera. Obraz, który był zostaje na ekranie, wszystko niby pracuje normalnie, ale ko...Battlefield 6 sezon 3 aktualizacja problem Witam wszystkich . Po aktualizacji do sezonu 3 zauważyłem problem z naliczaniem XP skórkami i walutą BF . Wszystko działa tzn. Zalicza zadania ,dodaje rangę broni itd. Dotychczas nie miałem tego prob...Redsec i może w bf6 problem z światłem Ost. Pobrałem redsec na ps5 slim a myślę sobie sprawdzę jak to śmiga i co gra się spoko , ale jest problem co jakiś czas światła wariują i nic nie widać jakieś glicze dziwne jak z flash bang czasem k...brak możliwości dodania do znajomych Dzień dobry mam mianowicie taki problem że od dłuższego czasu nie mogę dodać znajomych ponieważ wyskakują takie błędy . Mimo że próbowałem się połączyć z znajomym na serwerze to on i tak mnie nie wid...Brakujące BETA nagrody Cześć, Piszę tutaj, ponieważ EA zaprzestało wspierania systemu ticketów. Wszystkie sprawy zostały zamknięte, nie ważne czy problem został rozwiązany czy też nie. Nie można stworzyć nowych spraw, wz...