Forum Discussion

XxjudaszxX's avatar
XxjudaszxX
Newcomer
13 hours ago

Nie mogę włączyć gry

pisze w związku z nierozwiązanym problemem z grą po kilku dniach uznałem że może wy pomożecie. po postawieniu nowego systemu na trybie płyty uefi aby przejść przez antycheat (na mojej płycie msi po przejściu z trybu csm w uefi komputer zachowywał się jakby nie było windows) pojawił się problem z plikami na steam. gdy uruchamiam grę i zamyka się ono z zdjęciem z okładki battlefield uruchamia się czarny ekran w lewym górnym rogu na pasku zadań widać że gra zaczyna działać i nagle ekran znika i na steam znowu jest możliwość "graj" po sprawdzeniu plików kilka (co ciekawe zawsze inna liczba) plików jest niepoprawna i steam mówi że problem naprawiony ale zawsze dzieje się to samo. reinstalowałem grę kilka razy co nic nie dało co ciekawe już nabiłem w niej 29 min samymi próbami uruchomienia. normalnie jeszcze spróbował bym zresetować cały komputer ale uważam że jak na grę za 400 zł zrobiłem już zdecydowanie za dużo liczę na pomoc profesjonalistów którzy grę stworzyli ;-)

No RepliesBe the first to reply

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.84 PostsLatest Activity: 36 minutes ago