Forum Discussion

JACKAL896's avatar
JACKAL896
New Traveler
2 months ago

Problem z ciągłym efektem ostrości

Wcześniej takiego czegoś nie miałem już wszystko przestawiałem tak nawet efekty ostrości wszystkie ustawienia graficzne na niskie albo wyłącz, jak stoję blisko ognia to nagle efekt ostrości celuję wkoło celownika efekt ostrości, a nawet często efekt ostrości w celowniku Gra działa jak, działa każdy widzi bardzo słabo jak za taką cenę, ale żeby bugowały się nawet efekty to przesadza.

5 Replies

• Witaj to nie wina gry tylko ustawień graficznych posprawdzaj np wg tego filmu  nikt nie skarży się na takie ustawienia. Podaj tez specyfikację PC na jakim grasz.

• Ale jak nikt się nie skarży się na takie ustawienia jak wyraźnie napisałem, że mam taki efekt bez różnicy, jakie ustawienia graficzne ustawię podawanie mi nagrania jak co ustawić jest słabe gra jest po prostu zepsuta.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    31 days ago

Hej JACKAL896​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Opisana przez Ciebie sytuacja ma miejsce w momencie kiedy znajdujesz się blisko ognia i celujesz poprzez ADS. 

Czy dzieje się to na każdej mapie? 
    Czy są jakieś inne sytuacje w których się to dzieje? 

Podaj proszę specyfikację komputera na którym grasz lub prześlij nam plik DxDiag. 

[Info] Jak wygenerować raport DxDiag | EA Forums - 7440059

• JACKAL896's avatar
    JACKAL896
    New Traveler
    30 days ago

Czy dzieje się to na każdej mapie? Zdarza się na większości mapach randomowo nie na wszystkich grałem.

Czy są jakieś inne sytuacje, w których się to dzieje? Staje się to w randomowych sytuacjach, jak biegnę idę celuje stoję przy ogniu to ze zrzutu ekranu zrobiło się w połowie gry.

AMD Ryzen 7 5700X3D NVIDIA Gigabyte RTX 4060 8 GB.

Teraz jeszcze mam problem, że przeciwnicy nie dostają często obrażeń, ale pewnie znów problem z netcodem jak w poprzednich wersjach bf było i randomową utratę pakietów, choć mam światłowód w innych grach nie mam takiego problemu możliwe, że serwery nie dają rady, bo ping mam cały czas stabilny.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 8 minutes ago
188 Posts