Forum Discussion
Ale jak nikt się nie skarży się na takie ustawienia jak wyraźnie napisałem, że mam taki efekt bez różnicy, jakie ustawienia graficzne ustawię podawanie mi nagrania jak co ustawić jest słabe gra jest po prostu zepsuta.
- EA_Kuba31 days ago
Community Manager
Hej JACKAL896
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Opisana przez Ciebie sytuacja ma miejsce w momencie kiedy znajdujesz się blisko ognia i celujesz poprzez ADS.
Czy dzieje się to na każdej mapie?
Czy są jakieś inne sytuacje w których się to dzieje?
Podaj proszę specyfikację komputera na którym grasz lub prześlij nam plik DxDiag.- JACKAL89631 days agoNew Traveler
Czy dzieje się to na każdej mapie? Zdarza się na większości mapach randomowo nie na wszystkich grałem.
Czy są jakieś inne sytuacje, w których się to dzieje? Staje się to w randomowych sytuacjach, jak biegnę idę celuje stoję przy ogniu to ze zrzutu ekranu zrobiło się w połowie gry.
AMD Ryzen 7 5700X3D NVIDIA Gigabyte RTX 4060 8 GB.
Teraz jeszcze mam problem, że przeciwnicy nie dostają często obrażeń, ale pewnie znów problem z netcodem jak w poprzednich wersjach bf było i randomową utratę pakietów, choć mam światłowód w innych grach nie mam takiego problemu możliwe, że serwery nie dają rady, bo ping mam cały czas stabilny.
- EA_Kuba28 days ago
Community Manager
Hej JACKAL896
Dzięki za dodatkowe informacje, przekażę je dalej.