Forum Discussion

f1u7's avatar
f1u7
Seasoned Newcomer
2 days ago

PvE is dead, DEV silence is terrible

PvE jest niegrywalne...

Jak sugeruje tytuł, minęły już dwa dni, a ja nadal nie mogę uzyskać dostępu do niektórych trybów PvE. Szczerze mówiąc, to zastanawiające, że ta gra nie oferuje porządnego trybu PvE dla jednego gracza, takiego jak 2042. Często gram solo, nawet w tytuły takie jak Marvel Rivals, ponieważ jest to bardziej relaksujące i nadal pozwala wykonywać zadania lub rozwijać przepustkę bojową. To dobry sposób, aby zachęcić graczy do powrotu i jestem pewien, że nie jestem jedynym, który tak uważa.

Poza tym, jak to możliwe, że globalny limit serwerów tak szybko się zapełnia? Uważam, że zwykli gracze nie powinni być w stanie utrzymać stałych serwerów. W godzinach niskiego ruchu w przeglądarce serwerów widzę tylko 6-10 serwerów z 0 graczami. Ta funkcja powinna wymagać jakichś dodatkowych kryteriów lub ograniczeń, prawda?

To kompletna bzdura. Gra powinna była zostać wydana z trybem solo. Teraz jestem zmuszony godzinami spamować przycisk hosta z nadzieją, że w końcu się dostanę. Nie mogę grać już od ponad dnia. Szczerze mówiąc, spróbuję odzyskać pieniądze.

Czy jest jakaś informacja o tym, kiedy dokładnie będzie można grać solo z SI??

Jeśli zapłaciliśmy pełną cenę za produkt w połowie funkcjonalny, może powinniśmy otrzymać zwrot 50%?

English version:

PVE is unplayable...

just like the title says, It’s been two days now and I still can’t access certain PVE experiences. Honestly, it’s baffling that this game doesn’t offer a proper solo PVE mode like 2042 does. I often play games solo even in titles like Marvel Rivals because it’s more relaxed and still lets you complete quests or battle pass progress. It’s a good way to keep players coming back, and I’m sure I’m not the only one who feels this way.

Also, how does the global server quota keep filling up so fast? I feel like regular players shouldn’t be able to keep persistent servers running. all i see in server browser during low traffic hours are 6-10 servers with 0 people in it. that feature should require some kind of additional criteria or limitation, no?

its total nonsense. the game should have launched with a solo mode. now im forced to spam the host button for hours on end with the HOPE il eventually get in. i havent been able to play for more than a day now. im gonna try for refund honestly.

Any information about when exactly we can play solo with AI ??

If we paid full price for half functional product, maybe we should get 50% refund ?

No RepliesBe the first to reply

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.72 PostsLatest Activity: 3 minutes ago