Forum Discussion

JanikPL's avatar
JanikPL
Rising Newcomer
2 months ago

Statystyki przełamanie

Zrobiłem wcześniej zgłoszenie przez formularz że rozgrywki w trybie przełamania nie są liczone do statystyk szczegółowych. Widać je było tylko w zakładce profil. Teraz zrobiliście coś zupełnie odwrotnego niż to o co mi chodziło. To znaczy że nie są widoczne także na zakładce profil. Jeszcze cofnijcie mi rangę o ok. 1600000 pkt to rzucę tą grę w diabły. Pozdrawiam. (platforma Playstation 5)

10 Replies

• JanikPL's avatar
    JanikPL
    Rising Newcomer
    2 months ago

Mix boty żywi gracze. Ale to nie ma znaczenia bo w statystykach przełamania jest miejsce na boty i jest puste niczego nie liczy.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej JanikPL​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie i podzielenie się z nami Twoimi uwagami. Przekażę informację dalej. 

• sebpel's avatar
    sebpel
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Witam. Miałem okazję trafić Cię na Przełamaniu i powiem Ci że u mnie jest ten sam problem a tylko reanimacji brakuje mi do platyny. Miałem prawie 1500 a po aktualizacji cofnęli mi do 289 i nie chce rosnąć mimo iż robię reanimacje na swojej drużynie. Trzeba powiedzieć sobie szczerze że Battlefield 6 jest po prostu słaby technicznie a Ea Cię oleje i napisze Ci tak jak mi aby skasować pamięć podręczna w konsoli i to cała ich pomoc. Nie dziwota że ludzie uciekają od tej gry a tak niby słuchają graczy 

• sebpel's avatar
    sebpel
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Dobry kit. Niby gdzie przekażesz to dalej jak problem występuje już od jakiegoś czasu i nic nikt z tym nie robi a już jest połowa sezonu. Wmawiasz ludziom bajki a prawda jest taka że całe Ea ma w to wywalone więc nie dziwne że ludzie uciekają od tej gry. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej sebpel​ rozumiem Twoją frustrację. 

Nie mam możliwości wprowadzenia takiej zmiany bezpośrednio, ale mogę dopilnować, żeby Twoje uwagi trafiły do właściwego zespołu.

Takie zgłoszenia są zbierane i przekazywane dalej jako feedback, szczególnie w sytuacjach, gdy podobne sygnały pojawiają się od większej liczby graczy.

• sebpel's avatar
    sebpel
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Ja też rozumiem że nie masz takiej możliwości ale problem występuje już od co najmniej początku 2 sezonu a mamy już 9 tydzień a problem zgłaszałem już na początku sezonu do Ea. Problem jest w tym że o ile można być cierpliwym i czekać aż problem zostanie naprawiony to są też inne problemy wpływające na rozgrywkę jak np grając technikiem nie mogę rzucać min przeciw pojazdom albo jak już mogę to muszę kilka razy zginąć. Inny problem to taki że nalicza mi rangę mogę odblokować bronie dodatki do broni ale nie statystyki i skoro mam range 130 to do tej rangi nie zgadzają mi się wszystkie punkty i zaraz może być tak że Ea uzna mnie za jakiegoś oszusta. Jak wygląda sprawa z reklamacją bo usuwałem i instalowałem grę tak samo czyściłem pamięć podręczną konsoli i nic nie pomaga a jeśli za chwilę okaże się że jedyną metodą będzie usunięcie wszystko łącznie z savem i ponowna instalacja i granie od nowa to wolę odzyskać pieniądze bo to co odblokowałem już wtedy przepadnie... 

• OFFik's avatar
    OFFik
    New Veteran
    1 month ago

u Supportu nic nie uzyskasz jak cos, ja od pol roku walcze by dostac skin Versatile, ktory kupilem przy akcji z Twitch i nic. Odsylaja mnie z kwitkiem - raz pisza, ze pracuja nad tym i wiedza o problemie a raz, ze nie maja mojego plaszcza i nic nie zrobia wiecej :D Jakby to bylo warte wiecej to pewnie bym uderzyl do rzecznika praw konsumenta, ale po takim czasie juz mi sie nie chce nic

• sebpel's avatar
    sebpel
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

No to nieźle Ci powiem. Szkoda bo gdyby naprawili te błędy o których się czyta i doświadcza to byłaby to całkiem udana cześć BF. Jednak do Bf4 sporo im brakuje i nic tylko liczyć że w końcu połatają tę grę i będzie dobrze... 

• OFFik's avatar
    OFFik
    New Veteran
    1 month ago

True, ale i tak jest lepiej niż w BFV lub BF2042 gdzie liczba błędów na start była dramatyczna :D

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 16 minutes ago
243 Posts