Forum Discussion

LoneWandererPL's avatar
LoneWandererPL
New Rookie
5 months ago
Solved

Teleportowanie się ludzi, lagi, spadki fps

Problem wielokrotnie poruszany ale nic nie pomaga i ręce opadają patrząc, że podczas open beta nie było takich problemów. W żadnej grze nie miałem takich problemów jak tutaj. Teleportowanie się lu...
  • LoneWandererPL's avatar
    5 months ago

UWAGA PRZEŁOM
    Żałosne że EA i DICE wydają tak niezoptymalizowane badziewie z bardzo poważnymi problemami i wrzucają do tego time nudge w grze za 300zł. Na dzień dzisiejszy problem został naprawiony. Zapomniałem w biosie ustawić XMP oraz zasugerowałem się po czytaniu reddita na ustawienie czegoś czego nigdy nie robiłem, bo właśnie to ustawienie sprawiało problemy czyli ZABLOKOWAĆ KLATKI NA WYSOKOŚCI 60FPS. Grałem na podboju i eskalacji bez żadnych problemów.
    Jeśli problem nie będzie się pojawiał przez kilka następnych meczy/dni, oznaczę to jako rozwiązanie.

KUP WIĘCEJ RAMU BIEDAKU, NAJLEPIEJ SZYBKIEGO a potem wrzuć user.cfg, odpal XMP i zablokuj klatki na 60fps. Jakby było mało gimnastyki z Secure Bootem

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 days ago
227 Posts