Forum Discussion

mirroxxx's avatar
mirroxxx
Rising Rookie
2 months ago

Własny serwer

Cześć chciałem założyć dla klanu serwer, problem polega na tym że nieważne kiedy próbuję to zrobić wyskakuje komunikat o tym że wszystkie sloty są zajęte. To jest jakiś ogólny błąd problem? próbowałem ok godziny i się poddałem. 

5 Replies

• To jest błąd po stornie EA... sprzedali miliony kopii gry vs minimalny % dostępnej przestrzeni na serwerach. W praktyce oznacza to, że przed zakupem świecili oczyma jak to wspaniały będzie Portal i granie wg własnych ustawień a finalnie dostaliśmy "liścia w twarz" bo nikt nie jest w stanie utworzyć prostej gry z botami w celu nabycia doświadczenia / odblokowania broni. To tak jakbyś kupił auto bez hamulców :)

• no tu przyznam że ilość expa do odblokowania na początku rzeczy jest przesadzona. co prawda nie gram cały czas ale przy poziomie 16 powinno być więcej niż 2 bronie.

• Zdobywanie EXP'a nie ma tu nic do rzeczy, to kwestia pośrednia. Jeżeli w grze jest opcja "hostuj grę" to powinna ona działać chociażby żeby chcieć połupać swobodnie z botami, bez hardocraoowych graczy którzy headshotuja jak tylko Cie zobaczą na ekranie nie wnikając czy to ich skill czy aim bot....

Aktualnie, produkt obiecuje grę z botami stworzona w Portal a jednak grac nie można.... od 5 dni mam utworzone 3 własne gry w Portal i udało mi się tylko 6 razy uruchomić spamując po kilkanaście minut w button "hostuj serwer"... to jakiś dramat...

• Od premiery gry jest problem by stworzyć własny serwer. Jest mnóstwo farm xp z botami. Sam codziennie próbuję i cały czas jest ten sam komunikat: Przekroczona globalna liczebność gier. Pytanie jak długo to potrwa. 

• mirroxxx's avatar
    mirroxxx
    Rising Rookie
    26 days ago

Testowałem jedną rzecz siedzisz w menu i klikasz co chwilę stwórz serwer. jak masz odrobinę cierpliwości w końcu Cię wpuści. Szybciej jest to zrobić jak jest mniej graczy w ciągu dnia, wieczorami kwestia szczęścia. 

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.165 PostsLatest Activity: 45 minutes ago