Matchmaking nieudany. Wystąpił nieznany problem. Rozwiązanie Neostrada/Orange
Witam, otóż od 3 dni mam problem z dołączeniem do jakiegokolwiek serwera. Niezależnie od lokalizacji serwera, trybu czy ilości slotów za każdym razem otrzymuje komunikat "Matchmaking nieudany. Wystąpił nieznany problem, proszę spróbować później" Problem pojawił się 3 dni temu po przegraniu około 50godzin. Nie mam pojęcia o co chodzi, ustawienia komputera jak i routera nie zmieniły się. Próbowałem korzystać z porad supportu podstawowych jak i zaawansowanych, jednak nie przyniosły zamierzonego skutku. Nie jestem w stanie sobie samemu pomóc. Nadmienię, że ustawienia protokółu IPv ustawione są na IPv4.
Daj znać jeszcze z jakiego dostawcy korzystasz, jeśli jest to Neostrada/Orange to spróbuj w routerze ustawić (celem przetestowania) przed swoim loginem bez_ochrony- twój login i na końcu skasuj /ipv6
Powyższe obejście zawdzięczamy użytkownikom tasssiek i kapitan_bombowca z tego wątku. :eahigh_file:
Jeśli jednak działa u Ciebie inny dostawca to prosiłbym abyś się z nim skontaktował, gdyż problem najpewniej leży po stronie protokołu IPv....