Nie zalicza wyzwania "Ostatni tygrys" > "Kły tygrysa"
Produkt: Battlefield V
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Model karty Nvidia lub AMD GTX 1070
Podaj ilość pamięci RAM w GB 8
W jakiej części gry pojawia się problem? Opowieści wojenne
W jakim trybie? Ostatni tygrys
Wybierz swój region Europa
Na którym serwerze się to stało? Local Game
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm) 06.12.2018
Opisz pokrótce napotkany błąd: Nie zalicza wyzwania mimo iż w grze pokazuje że zaliczono, to w menu już nie.
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Spróbować przejść akt 1.
Co się dzieje? Ukończyłem wszystkie rozdziały nie ginąc jednocześnie bez napraw 2 razy i nie odznacza mi wykonania wyzwania mimo iż po wciśnięciu "Escape" pokazuje mi, że zaliczone. Po wyjściu z opowieści wojennych do menu głównego i sprawdzeniu nie zalicza mi wyzwania. W efekcie nie mogę odebrać nagrody.
Co powinno się stać? Zaliczyć wyzwanie
Proszę o szybkie rozwiązanie problemu.
Zostawię to tutaj bo może ktoś jeszcze szuka. Wersja dla XO : Naciskamy guida na padzie, gry i aplikacje, podświetlamy bf v , więcej opcji, zarządzaj grami i dodatkami, zapisane dane...i kasujemy wszystko co związane z bfv. Odpalamy grę, klikamy anuluj synchronizację danych, niestety musimy zaliczyć wprowadzenie, dalej odpalamy "Ostatni Tygrys" i wypełniamy zadanie...ja robiłem na łatwym. Dla pewności zrobiłem oba zadania...czołg z iluś tam metrów i tą zbugowaną bez naprawy. Po zaliczeniu zadań w następnym akcie wychodzimy, zamykamy grę całkowicie. Odpalamy na nowo i teraz konsola zapyta jakie dane załadować bo zapisy się różnią (nowy-konsola, stary-chmura) ładujemy stary zapis i mamy wszystkie opowieści zaliczone wraz z odblokowaną skórką. Wszystkie ustawienia i postępy nie znikną, śmiało można kasować. Mi pomogło. Może okazać się pomocne dla PS 4.