Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
9 years ago

Problem z zainstalowaniem Battlefield 3

Pobrałem Battlefield 3 ale nie chce się on zainstalować. Kod błędu to 327684:1. Dzwoniłem do EA support i powiedzieli mi żeby zainstalować program Visual C++ 2013 a potem zrestartować komputer i gra powinna się zainstalować. Ale po zrobieneniu tych czynnosci problem nie zniknal. Prosze o Pomoc!!!

1 Reply

• Hej.

Czy reinstalowałeś Visual C++ poprzez wejście w folder znajdujący się w tej ścieżce? -  Program Files > Origin Games > Battlefeld 3 > _Installer > vc > vc2013 > redist

Jeśli wykonywałeś to innym sposobem, przejdź do wymienionego folderu redist oraz otwórz aplikację vcredist_x86.exe

Jeśli mimo poprawnej instalacji sterowników, gra dalej nie chce się zainstalować, spróbuj wykonać także poniższe kroki.

Jeśli to nie zadziała, a instalacja się nie powiedzie, wykonaj bardziej rozbudowane poniższe kroki w wymienionej kolejności.

1. Ręcznie odinstaluj aplikację Origin.
    2. Uruchom program CCleaner.
    3. Zrestartuj swój router/modem, a następnie wykonaj czysty rozruch systemu.
    4. Upewnij się, że Kontrola Konta Użytkownika jest włączona.
    5. Pobierz najnowszą wersję aplikacji Origin, oraz uruchom plik instalacyjny jako administrator.
    6. Dodaj Origin do wyjątków w zaporze oraz antywirusie, a następnie upewnij się, że wszystkie wymagane porty są otwarte.
    7. Na koniec uruchom zainstalowany program Origin jako administrator.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,153 PostsLatest Activity: 2 days ago