Forum Discussion

dStrielokb's avatar
7 years ago
Solved

Skin Frankreich do PZ38.

Witam

Za trzynasty bodajże poziom teatrów wojny powinienem dostać skin Frankreich do PZ38, zamiast tego dostałem duplikat skinu do Stuga z poprzedniego sezonu, mimo iż w postępach Teatrów wojny widnieje informacja, że PZtkę dodano do kolekcji. Idzie to jakoś odkręcić?

• Hej @dStrielokb

Dziękuję za Twoje zgłoszenie 🙂. Informacja na temat tego błędu została przekazana do Studia. Aktualizacja powinna pojawić się w ciągu najbliższych dni, nie jestem niestety w stanie określić dokładnej daty. Skórka prawdopodobnie pojawi się w zakładce "Uzbrojenie", lub zostanie odblokowana na Twoim koncie. 

6 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 years ago

Hej @dStrielokb

Dziękuję za Twoje zgłoszenie 🙂. Informacja na temat tego błędu została przekazana do Studia. Aktualizacja powinna pojawić się w ciągu najbliższych dni, nie jestem niestety w stanie określić dokładnej daty. Skórka prawdopodobnie pojawi się w zakładce "Uzbrojenie", lub zostanie odblokowana na Twoim koncie. 

• Cyrtafix's avatar
    Cyrtafix
    7 years ago
    @dStrielokb u mnie skórka pojawiła się bez problemu. Który masz aktualnie poziom TW? Z tego co się orientuje jak wskoczysz na 13 poziom to dopiero jego całkowite wbicie i przejście o poziom wyżej odblokuje skórkę.
    Po odblokowaniu nie pojawi się w uzbrojeniu, przy lvl tw powinieneś mieć kropkę i po wejściu w postępy i naciśnieciu na skin pz powinieneś móc go wybrać w Zbrojowni ale tak jak pisałem czy masz 14 lvl Teatru Wojny?
  • Poziom mam 24 a jak wbijałem 13 to w miejscu skórki do PZ38 była skórka do Stuga.

• Cyrtafix's avatar
    Cyrtafix
    7 years ago
    Rozumiem, w takim razie jest to błąd po stronie gry. Tak jak napisał wyżej Kuba musisz czekać na fix 🙂.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,152 PostsLatest Activity: 4 days ago