Forum Discussion

N1has's avatar
8 years ago
Solved

ten kod rejestracyjny jest juz uzywany.

Witam. Kupiłem na steam Battlefield Bad Comapny 2 jakiś rok temu. Kupiłem nowy komputer i chciałem zagrać w ową grę. Lecz gdy się loguje akceptuję regulamin to gra mnie prosi o podanie kodu rejestracyjnego. Przepisuje dokładnie ale wciąż pojawia się komunikat "ten kod rejestracyjny jest juz uzywany" co począć?

• Witaj

Komunikat "ten kod rejestracyjny jest już używany" wyskakuje gdy logujesz się na niewłaściwe konto. Pamiętaj o tym że kod jest do wykorzystania tylko raz, przypomnij sobie konto na którym pierwszy raz aktywowałeś grę. 

Jeśli nie pamiętasz danych logowania to zostaje tylko kontakt z suportem:

KONTAKT tu masz bezpośredni odnośnik dokończ resztę i kliknij "Wybierz sposób kontaktu"

Jeśli nie chcesz czekać pozostaje opcja LIVECHAT ale tylko w języku angielskim.

Polecam opcję "Zadzwoń do mnie" - po podaniu numeru telefonu, doradca sam skontaktuje się z tobą po wyznaczonym czasie, dzięki czemu nie musisz płacić za rozmowę Standard smile Kontakt jak najbardziej OK mili ludzie wszystko sprawnie załatwione.

Możesz też samemu zadzwonić:
    Tel. +48 (22) 397 08 40  Linie otwarte od poniedziałku do piątku w godzinach 12.00-21.00.

1 Reply

• Witaj

Komunikat "ten kod rejestracyjny jest już używany" wyskakuje gdy logujesz się na niewłaściwe konto. Pamiętaj o tym że kod jest do wykorzystania tylko raz, przypomnij sobie konto na którym pierwszy raz aktywowałeś grę. 

Jeśli nie pamiętasz danych logowania to zostaje tylko kontakt z suportem:

KONTAKT tu masz bezpośredni odnośnik dokończ resztę i kliknij "Wybierz sposób kontaktu"

Jeśli nie chcesz czekać pozostaje opcja LIVECHAT ale tylko w języku angielskim.

Polecam opcję "Zadzwoń do mnie" - po podaniu numeru telefonu, doradca sam skontaktuje się z tobą po wyznaczonym czasie, dzięki czemu nie musisz płacić za rozmowę Standard smile Kontakt jak najbardziej OK mili ludzie wszystko sprawnie załatwione.

Możesz też samemu zadzwonić:
    Tel. +48 (22) 397 08 40  Linie otwarte od poniedziałku do piątku w godzinach 12.00-21.00.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,152 PostsLatest Activity: 4 days ago