Forum Discussion

Ryba_941's avatar
Ryba_941
Newcomer
2 months ago

Rynek fc25

Dzień dobry,

chciałbym zgłosić problem związany z rykiem transferowym w trybie Ultimate Team w grze EA Sports FC 25.
Rynek jest dla mnie zablokowany od początku gry i aby go odblokować muszę wykonać wyzwania budowania składu (WBS) oraz rozgrywać mecze. Niestety:
nie mam wystarczającej liczby kart, żeby ukończyć podstawowe wyzwania,
nie mogę dokupić brakujących zawodników, ponieważ rynek jest właśnie zablokowany,
przez to gra sugeruje kupowanie paczek za FIFA Points, co oznacza konieczność wydania prawdziwych pieniędzy.
Gram sporadycznie, w wolnym czasie, więc zdobywanie kart tylko przez rozgrywanie wielu meczów jest dla mnie praktycznie nieosiągalne. W efekcie nie mogę w pełni korzystać z podstawowej funkcji gry, mimo że kupiłem pełną wersję.
Uważam, że blokada rynku w obecnej formie ogranicza uczciwych graczy i uniemożliwia cieszenie się rozgrywką. Bardzo proszę o rozważenie:
przyspieszenia procesu odblokowania rynku dla nowych kont,
lub wprowadzenia alternatywnej metody odblokowania (np. po kilku logowaniach, ukończeniu podstawowego zadania, albo automatycznie po zakupie gry).
Proszę o informację, czy istnieje możliwość wcześniejszego odblokowania rynku transferowego w moim przypadku.
Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam,
maciej

No RepliesBe the first to reply

About College Football 25 Team Builder

Chat about Team Builder with the EA SPORTS™ College Football 25 community.749 PostsLatest Activity: 8 days ago