Forum Discussion

RaphaelRose's avatar
1 year ago
Solved

błąd 105100

nie mogę się zalogować do ea app bo ciągle mi wyskakuje błąd 10500

• Hej @RaphaelRose 

Na start przejdź do Ustawienia> Sieć i Internet, przejdź do Zapory systemu Windows na dole strony, kliknij przywróć domyślne ustawienia zapór. Następnie upewniłem się, że uruchamiasz aplikację EA jako administrator.

Dla pewności dodaj także pliki EADesktop.exe, EALauncher.exe i EABackgroundService.exe do list wyjątków programu antywirusowego i zapory sieciowej (firewall). 

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @RaphaelRose 

Na start przejdź do Ustawienia> Sieć i Internet, przejdź do Zapory systemu Windows na dole strony, kliknij przywróć domyślne ustawienia zapór. Następnie upewniłem się, że uruchamiasz aplikację EA jako administrator.

Dla pewności dodaj także pliki EADesktop.exe, EALauncher.exe i EABackgroundService.exe do list wyjątków programu antywirusowego i zapory sieciowej (firewall). 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

@RaphaelRose już od jakiegoś czasu nie otrzymaliśmy odpowiedzi od Ciebie. Postanowiłam oznaczyć kroki , które podałam w mim wcześniejszym wpisie jako rozwiązanie, ponieważ mogą być pomocne dla innych użytkowników. Jeśli jednak masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, śmiało daj nam znać 

• @EA_Kalina sorry że teraz ale chyba zadziałało nie pamiętam już… i zapomniałem o istnieniu tego posta haha

Featured Places