Błąd graficzny prowadzący do aktywowania ewolucj
Witam
Jest sobie menu ewolucji. Klikałem sobie podgląd zawodników po ewolucji Defensive Dynamo. Zamknąłem szybko menu i wyskoczyło mi na środku pole z jakąś kartą undefined i zepsutymi statystykami. Kliknąłem RAZ przycisk x i to pole zniknęło. Podkreślam że kliknąłem raz a nie przytrzymałem tak jak to się robi gdy wybieramy kartę do ewolucji, a żaden zawodnik nie był pokazany wtedy na podglądzie, a przynajmniej na pewno nie vivian. Wychodzę bo sobie na stronkach trzecich zobaczyc jak by wyglądała inna karta po tej ewolucji którą chciałem zrobić.
Wracam jakiś czas później do menu i nie ma ewolucji więc patrze na aktywowane ewolucje i suprise suprise jest tam jakiś vivian 81 ovr z Bilbao, którego nigdy nie aktywowałem. No bo po co mi jakiś fatalny obrońca 1.80 w kapeluszu z 81 obrony w grudniu. Od razu połączyłem kropki że ewolucja musiała aktywować się przez błąd który mi wyskoczył gdy robiłem podgląd innych zawodników.
Prosiłbym więc o przywrócenie mi nie użytej ewolucji która zniknęła w wyniku błędu gry. Jestem w stanie w tej sprawie poświęcić mojego fantastycznego Viviana bez konieczności zwrotu go w jego przepięknej złotej postaci. Ewentualnie jeżeli nie jest to możliwe to prosiłbym o rekompensatę w postaci Marco Burcha, po aktywowanej ewolucji Defensive Dynamo (i poprzedniej ewolucji na tempo + drybling), czyli karta tak jak w załączniku + 2 tempa oraz playstyle na obrone i playstyle + Jockey.
Pozdrawiam