LukaszDsVNewcomer4 months agoBłąd ze zgraniem kart: Alba, BusquetsPodczas założenia ewolucji kosmetycznej na obie karty automatycznie tracą zgranie co jest kompletnie bez sensu.
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 1 hour ago1,438 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 1 hour ago1,438 Posts
Recent DiscussionsJak mogę zmienić konto email dla gry Mam taki problem posiadam grę kupioną taką jak FIFA 22 i ona się chyba z mojego błędu zarejestrowała na stary adres e-mail, ale ja już nie mogę się zalogować na stary adres email. Jak mogę przerejest...Upadek SimcityBuildit Niestety ale po ponad 10 latach gry moim miastem rozważam odinstalowanie gry. Ostatnimi czasy gra przechodzi nieuzasadnioną rewolucje aktualizacyjną, która przyczynia się z moich doświadczeń do masow...Utrata starego konta Witam, jakoś koło 2015 roku kupiłem BF4 na płycie, ftedy też załorzyłem konto na Origin i zainstalowałem ją na komputer ktury nie stety nie pociągną tej gierki teraz odnalazłem tą grę po 11 latach i ...Czy za nick Deadpool Moza dostać bana ? Chcę założyć konto w bf6 i zastawiam się na nikiem Deadpool czy jest on banowany Łączenie dwóch kont EA Witam, Założyłem nowe konto i chciałem połączyć je ze starym, żeby mieć na nowym gry (FIFA 17, 18, 19, 20, 21, 22 i 23). Konsultant napisał, że udało się połączyć konta z powodzeniem, ale przez god...