Forum Discussion

0a2360ecf9fb5eda's avatar
6 hours ago

Upadek SimcityBuildit

Niestety ale po ponad 10 latach gry moim miastem rozważam odinstalowanie gry. Ostatnimi czasy gra przechodzi nieuzasadnioną rewolucje aktualizacyjną, która przyczynia się z moich doświadczeń do masowego niezadowolenia użytkowników aplikacji Simcitybuildit wtym także do zaprzestania uczestniczeniu w tym procederze. Wydawane pieniądze w przeszłości na usługi oraz elektrownie nagle po latach zostały unieważnione, przeszły do lamusa przez pseudo twórców, dzisiaj nie działają w dawno już wybudowanym mieście ze względu na poziomy ulepszeń wtedy kiedy kiedyś ich nie było. Za rekompensatę tych o to wspaniałomyślnych wydarzeń użytkownicy zostali " nagrodzeni" częściowo ulepszonymi usługami typu: 4/8 , 5/8 itp poziomami, straży, szpitali, policji oraz zapotrzebowaniami na wode, prąd, kanalizację i odpady. Niestety pomimo tego rekompensata w większości nie jest równa ani sprawiedliwa, na swoim przykładzie mam duże problemy w swoim mieście, pomimo wydania już wielu pieniędzy czynnik zadowolenia osiaga ledwo 75 % a ja nie moge sobie na to pozwolic, prowadze swoje miasto na najwyższych możliwych poziomach i jakości z tego też względu nie mam zamiaru go przebudowywać, ponieważ był zbudowany z głową i bardzo dobrze funkcjonował do czasu wprowadzenia tej nieszczęsnej nowinki nikomu nie potrzebnej. 

APELUJE !

twórcy, ludzie odpowiedzialni za gre simcitybuildit Opamiętajcie się! Wycofajcie się z aktualnej zmiany, wróćcie do normalności, do tego co funkcjonowało bardzo dobrze latami, za co miliony użytkowników ją pokochało, jeśli zależy wam na ludziach i chociaż trochę na tej grze.

No RepliesBe the first to reply

Featured Places