2 years ago
Bład w draft online
Nie mogę zagrać w draft ponieważ zniknęli mi zawodnicy ze składu mimo tego że zostali oni wybrani. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu
Hej @glapkag
W tym przypadku niezbędny będzie kontakt z nami poprzez czat.
Nie mogę zagrać w draft ponieważ zniknęli mi zawodnicy ze składu mimo tego że zostali oni wybrani. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu
Hej @glapkag
Hej @glapkag
Hej @glapkag
Sprawdź proszę czy będziesz mógł skontaktować się z nami poprzez czat klikając w ten link.
@glapkag otwórz czat w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję by nie logować się kontem EA.
witam
zrobiłem ze chce bez logowania podałem imie i nazwisko maila i wyslałem pliki kliknałem wyslij i teraz kazali sie zalogiwac.
zalogowałem sie i dalej nie ma czatu
@glapkag z tego co opisujesz wygląda na to, że Twój draft potrzebuje zresetowania. Dowiedz się więcej o tej opcji i spróbuj ponownie połączyć się z czatem, klikając napis UZYSKAJ POMOC BEZ LOGOWANIA.
rowniez to kliknałem w nastepnej fazie rowniez musze sie zalogowac i gdy sie loguje znow nie ma czatu
Gdy to robie w incognito to wyświetla mi się coś takiego:
@glapkag Jest to informacja wyświetlana, kiedy trzeba porozmawiać z jednym z naszych doradców na czacie, ale aktualnie wszyscy są zajęci. Proszę sprawdź później, czy ktoś jest już dostępny.