Blokada FC25
Mam założoną blokadę na swoim koncie, dokładnie to blokada football_soccer.
Gdzieś tam w mailach początkowych dostałem informacje że za handel monetami w grze. Całkowicie uważam że blokada jest założona błędnie, bo nie brałem nigdy w życiu w handlu monetami. Jestem wieloletnim graczem FC i wcześniej gier Fifa. Zakładałem "sprawy" licząc na zajęcie się tematem i jakoś dojście co i jak ale podejście personelu przy tego typu zgłoszeniach woła o pomstę. Dokładnie to dostaje odpowiedź że niby coś sprawdzaja, ale nie podadzą co i że tak powinno być i już, czyli w moim rozumieniu totalnie brak jakiejkolwiek możliwości rozmowy czy też obrony. Również prosiłem o wskazanie dowodu który niby wskazuje na moja winę. Zero odzewu...
Nie wiem kompletnie co się wydarzyło że takie a nie inne kroki zostały podjęte, a każda moja próba komunikacji jest odbijana z wiadomością "tak ma być". Przecież to jest jakiś żart, tyle że mi totalnie nie jest do śmiechu.
Co to za sprawdzenia "na niby"? Chyba nikt mi nie wbił na konto, ale pewności nie mam, tej informacji też nie dostałem. W sumie to w tych sporach KOMPLETNIE NIC NOWEGO się nie dowiedziałem ale nadal uważam, że ja jako gracz nie brałem udziału nigdy w czymś takim i moja blokada jest pomyłka...
Co w takiej sytuacji mogę zrobić?
Czy to jest standardowa procedura zablokować i olać?
Jeśli tak to jest bardzo słabe podejście do gracza/klienta i to dodatkowo wieloletniego.
Pozdrawiam,
Madrox2261 (konto od 2011 r)