Forum Discussion

Real11511's avatar
Real11511
Rising Newcomer
2 months ago
Solved

Brak dostępu do kontaktu z EA

Nie mam osiągalnego czata za pośrednictwem ip swojego komputera oraz do telefonu swego.Brak mozliwości zalogowania się na konto bo mam zły mail wpisany oraz nie mogę numeru telefonu wpisać bo wyskakuje komunikat ''zbyt duża ilość prób spróbuj pózniej'' RATUNKU

• Hej Real11511​ 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA.  

W tej sytuacji, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio. Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Czatuj z nami... 

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    30 days ago

Hej Real11511​ 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA.  

W tej sytuacji, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio. Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Czatuj z nami... 

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,308 PostsLatest Activity: 16 hours ago