Forum Discussion

XG_Ctsgrun's avatar
XG_Ctsgrun
Seasoned Newcomer
2 months ago
Solved

Brak gier w bibliotece

Około godziny 10 gdy chciałem włączyć aplikacje EA wyskakiwał błąd a aplikacja się nie włączała, gdy po jakimś czasie w końcu udało mi się odpalić aplikacje okazało się, że wszystkie moje gry z biblioteki jakby zostały usunięte nawet te darmowe. Po kliknięciu na rozpoczęcie instalowanie na przykładzie Apex Legends gra się włączyła i pokazała w bibliotece, ale wciąz nie mam żadnej innej gry.

• Hej XG_Ctsgrun​ 

Twoje gry na koncie nie mogły zniknąć, a fakt że po zalogowaniu na konto okazało się że biblioteka jest pusta świadczy o tym, że zalogowałeś się na inne konto EA. 

Jeśli posiadasz jakiś klucz produktu od gry przypisanej na konto, lub posiadasz np. numer zamówienia od gry zakupionej przez EA app - skontaktuj się z nami poprzez czat. 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej XG_Ctsgrun​ 

Twoje gry na koncie nie mogły zniknąć, a fakt że po zalogowaniu na konto okazało się że biblioteka jest pusta świadczy o tym, że zalogowałeś się na inne konto EA. 

Jeśli posiadasz jakiś klucz produktu od gry przypisanej na konto, lub posiadasz np. numer zamówienia od gry zakupionej przez EA app - skontaktuj się z nami poprzez czat. 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

Featured Places