Forum Discussion

XG_Ctsgrun's avatar
XG_Ctsgrun
Seasoned Newcomer
3 months ago
Solved

Brak gier w bibliotece

Około godziny 10 gdy chciałem włączyć aplikacje EA wyskakiwał błąd a aplikacja się nie włączała, gdy po jakimś czasie w końcu udało mi się odpalić aplikacje okazało się, że wszystkie moje gry z biblioteki jakby zostały usunięte nawet te darmowe. Po kliknięciu na rozpoczęcie instalowanie na przykładzie Apex Legends gra się włączyła i pokazała w bibliotece, ale wciąz nie mam żadnej innej gry.

• Hej XG_Ctsgrun​ 

Twoje gry na koncie nie mogły zniknąć, a fakt że po zalogowaniu na konto okazało się że biblioteka jest pusta świadczy o tym, że zalogowałeś się na inne konto EA. 

Jeśli posiadasz jakiś klucz produktu od gry przypisanej na konto, lub posiadasz np. numer zamówienia od gry zakupionej przez EA app - skontaktuj się z nami poprzez czat. 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej XG_Ctsgrun​ 

Twoje gry na koncie nie mogły zniknąć, a fakt że po zalogowaniu na konto okazało się że biblioteka jest pusta świadczy o tym, że zalogowałeś się na inne konto EA. 

Jeśli posiadasz jakiś klucz produktu od gry przypisanej na konto, lub posiadasz np. numer zamówienia od gry zakupionej przez EA app - skontaktuj się z nami poprzez czat. 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

• Timon0lo's avatar
    Timon0lo
    Rising Newcomer
    1 day ago

co w przypadku kiedy nie ma na liście mojego problemu i nie mogę wybrać żadnego innego ponieważ lista jest ograniczona do gotowych odpowiedzi ? Jestem w ten sposób zablokowany.  Dodałem do konta Command and conquer Ultimate a w cześniej posiadałem command and conquer 3 wraz dodatkiem i niestety nie mam wersji z Ultimate tylko starszą dodaną wcześnie. Czyli nie mam tego za co zapłaciłem. Aktulna wersja 1.09 a z Ultimate 1.10. Możecie usunąć z mojego konta command and conquer 3 wraz dodatkiem żeby działała wersja z Ultimate ? Jeszcze raz powtórzę czy można to zrobić ?

• Timon0lo's avatar
    Timon0lo
    Rising Newcomer
    1 day ago

proszę o to dowód 

Jak mam zgłosić problem ? Bo jest to brakująca zawartość wynikająca z błędnie działającego systemu(wasze zarządzanie licencjami)

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 hours ago

Po wypełnieniu w poniższy sposób zgloszenia i po kliknieciu opcji Wyślij, dostępna będzie opcja Cztu. Wówczas będzie można doprecyzować z doradcą wszystkie kwestie związane z kontem i zarejestrowanymi na nim grami.

Featured Places